Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Czy Loxon max ma niewiele glikolu propylenowego, a przynajmniej mniej już alocutan forte lub agrocia? Od pewnego czasu Alopexy który zawierał go najmniej nie jest już dostępny lub jest bardzo drogi, a chcę mieć produkt który nie schnie trzech godzin i nie wysusza skóry głowy na wiór. Z góry odrzucam opcje typu pianki Rogaine i inne zagraniczne zamienniki.

• Members
Napisano

Z tej trójki loxon ma najmniej glikolu, prawie 2 x mniej niż alocutan i agrocia. Loxon ma bardzo podoblną ilość do alopexy więc obecnie jet to najlepsza alternatywa dla tego minoxa. Stosowałem alocutan wcześniej bo wszyscy pisale że to jest to samo co alopexy i loxon wiec po co przepłacać. Niestety nie jest to prawda i można się nabawić mega sędzenia i podrażnienia, łupieżu. Obecnie stosuję alopexy i jest o wiele lepiej. Przejdę chyba na loxon ze względu na cenę.

• Members
Napisano

Dzięki, właśnie zamówiłem loxon z Ceneo po 31 złotych za opakowanie więc tylko trochę drożej niż pozostałe zamienniki.  Mam nadzieję że skończy się ten łupież i swędzenie bo już zauważyłem, że włosy przez to znowu zaczynają lecieć...