Members Jumpeeer7 Napisano 28 Marca 2023 Members Napisano 28 Marca 2023 Cześć! Jak radzicie sobie z trądzikiem? Towarzyszy mi od kilku lat, czasem mniej czasem bardziej nasilony. Do tego wiadomo, włosy lecą.. co polecacie na te nieszczęsne wypryski? jeśli ktoś też ma ten problem. Cytuj
Members tommek86 Napisano 28 Marca 2023 Members Napisano 28 Marca 2023 Trudny temat, praktycznie cały czas się z tym zmagam. Co prawda rok temu odbyłem kurację izotekiem, na razie jest względnie , ale czy to dobre rozwiązanie mam wątpliwości Cytuj
Members tommek86 Napisano 28 Marca 2023 Members Napisano 28 Marca 2023 Mi pomagały jedynie antybiotyki albo sterydy tak jak izotek. Możesz się ewentualnie zastanowić nad tymi rozwiązaniami może będą u Ciebie skuteczne Cytuj
Members Jumpeeer7 Napisano 28 Marca 2023 Autor Members Napisano 28 Marca 2023 Ja właściwie stosowałem dużo rzeczy. m.in. Izotek. Niestety bardzo kiepsko zniosłem to psychicznie - duże uboki. Teraz jest lepiej ale zawsze kilka/kilkanaście krost jest na twarzy… stosuje Epiduo forte i w miarę pomaga, ale pomyślałem, że może ktoś stosował coś co mu pomogło, czego ja nie próbowałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi