Members przemek89k Napisano 28 Marca 2023 Members Napisano 28 Marca 2023 Cześć, czy ktoś ma namiary na jakiegoś lekarza online, który wypisze receptę na minoxidil w postaci tabletek. Po wcierce do włosów mam problemy z łuszczeniem na skórze głowy - wydaje mi się, że to powoduje jeszcze większe ubytki włosów.... Zastanawiam się czy nie iść do pierwszego lepszego dermatologa, ale podejrzewam, że nie będzie kojarzył doustnego minoxa, bo to chyba tylko lek recepturowy? Cytuj
Members dxd017 Napisano 28 Marca 2023 Members Napisano 28 Marca 2023 Jak płyn podraznia to warto kupic w piance która nie zawiera alkoholu Cytuj
Members przemek89k Napisano 28 Marca 2023 Autor Members Napisano 28 Marca 2023 Czytałem badania, że ten doustny ma lepszą skuteczność i to byłby dodatkowy plus - innymi słowy na same włosy stosowałbym wcierki, a minoxa w tabletkach Tylko potrzebuję kogoś kto mi da na to receptę i będzie na tyle kumaty, że będzie wiedział o co chodzi... Cytuj
Members przemek89k Napisano 28 Marca 2023 Autor Members Napisano 28 Marca 2023 A czy istnieje minoxidil doustny produkowany przez jakiegoś producenta, czy wszystkie leki są tworzone w aptece? Cytuj
Members lalus Napisano 2 Kwietnia 2023 Members Napisano 2 Kwietnia 2023 Hej, DXD, mogę też prosić o info na priv? Też jestem zainteresowany. Dzięki i pzdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi