Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Od tygodnia biorę duta 0,5mg raz na tydzień (wczoraj wziąłem 2 kapsułkę) i w przeciągu 2-3 OSTATNICH dni strasznie spuchły mi nogi i reszta ciała też taka się wydaje ale troche mniej i przytyłem jakieś 2-3 kilo na wadze w te ostatnie dni. Czy to może być tym spowodowane. Zacząłem jeszcze brać jakieś 5 dni temu minoksa wew.

• Members
Napisano

Ale czy powinienem się tym martwić? Jeżeli nie ma innych uboków poza ciut większym spadkiem libido niż kiedy brałem fina...

• Members
Napisano

Opuchlizna nie odpuszcza nawet na chwile ? Wg mnie powinienes sie martwić.

Aktualna kuracja:

zew:RU58841+ Loxon 5%, Polaris 11, Zoxin

wew: Biotyna, Witamina D + B12

• Members
Napisano
Od tygodnia biorę duta 0,5mg raz na tydzień (wczoraj wziąłem 2 kapsułkę) i w przeciągu 2-3 OSTATNICH dni strasznie spuchły mi nogi i reszta ciała też taka się wydaje ale troche mniej i przytyłem jakieś 2-3 kilo na wadze w te ostatnie dni. Czy to może być tym spowodowane. Zacząłem jeszcze brać jakieś 5 dni temu minoksa wew.

Myślę, że najrozsądniej będzie udać się do lekarza i to jak najszybciej.

Jestem reprezentantem Dr. A's HRC, najlepszej na świecie kliniki transplantacji włosów wg #HairSite.com.

http://www.fusehairpolska.blogspot.com

Wszelkie opinie wygłaszane na tym profilu są prywatne.