Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam, mam dobrą informację dla tych którym nie udało się załapać na pierwsze zamówienie ASC-J9. Rozmawiałem z moim znajomym który kupował większą ilość ASC-J9 dla siebie i miał niestety efekty uboczne po kilku dniach stosowania (bolący penis). Ale nie bójcie się on jest jedną z najwrażliwszych osób, mówił, że skutki uboczne miał po RU, RUM, CB, nawet po SPIRO i to każdy w dawce 0,1ml dziennie. Ja używam 1,5ml i na razie jest wszystko w porządku

You cant compare yourself with me. I'm 1 of the most sensetive persons on earth.

used 0.1ML

and got sides.

Dlatego ma mi odsprzedać swoją porcję ASC-J9. Osoby zainteresowane niech wypowiedzą się w temacie, dostaną dostęp do części "zamówienia grupowe" gdzie umieszczę szczegóły

• Members
Napisano

ok dopisze was

Ps.zarezerwowałem także porcję dla matekk oraz ja1922 w związku z tym że ostatnio chcieli ale trochę głupio się potoczyło i zabrakło

Jeśli nie dostane pełnego grama od znajomego, bo może będzie chciał sobie coś zostawić to decyduje kolejność osób które się zgłosiły

• Members
Napisano

Ziom 1990,

Wiesz mniej/więcej kiedy dostaniesz ostateczną odpowiedź od tego kolegi w sprawie ASC? W tym tygodniu zamykasz listę z AHK, a gdyby nie wypaliło z tym ASC to byłbym chętny właśnie na AHK. Jeśli masz jakieś dodatkowe info ponad to co już wcześniej napisałeś, to daj znać.

• Members
Napisano

Jeżeli znajdzie się ktoś chętny na 100 mg, to wtedy ja też wezmę 100 mg i w ten sposób zamkniemy listę ziomowi. Na całe 200 mg mnie w tej chwili nie stać.

• Members
Napisano

ziom, wszystko sobie policzyłem i nie będzie mnie stać. Ta propozycja ze 100 mg i tak byłaby ponad moje finanse,musiałbym coś skombinować, ale w związku z tym, że najpierw się deklarowałem a potem zrezygnowałem, to chciałem Ci pomóc w zamknięciu listy.

• Members
Napisano

pomóc jak pomóc, ja tego ASC-j9 nie potrzebuje bo mam swoją porcję Po prostu zadeklarowałem się u znajomego w związku z tym że cześć osób z forum chciała a nie załapała się na zamówienie które składałem