Members Roberto Napisano 8 Maja 2024 Members Napisano 8 Maja 2024 Witam i pozdrawiam. Właśnie dołączyłem do forum o łysieniu. Mam dość wysokie aga grade 5 Norwood, nie mam cofającej się linii włosów, ale jestem dość łysy. Czy nadal mogę być kandydatem do przeszczepu? Czy możecie polecić jakąś tanią ofertę w Turcji? Chciałbym wydać około 1500-2000€. Dziękuję i chętnie zapoznam się z opiniami i poradami. Cytuj
Members HiroMyszka Napisano 9 Maja 2024 Members Napisano 9 Maja 2024 Dobrze by było zebys wrzucił zdjęcia głowy. Rozumiem że po prostu łysiejesz w sposób taki, że przerzedzają Ci się wszystkie miejsca na głowie, czubek, boki, przód - robią się coraz rzadsze? Wtedy to się nazywa diffuse pattern alopecia. Turcy raczej średni są w naprawie czegoś takiego. Celuj w Belgię/Indie, ale najpierw pokaż zdjęcia by móc uczciwie ocenić stan Twoich włosów. Pozdro Cytuj
Members m123456 Napisano 9 Maja 2024 Members Napisano 9 Maja 2024 Cześć, Ja miałem zabieg robiony w Turcji ( Aestepool ) i na ten moment jestem bardzo zadowolony. Ubytek miałem duży przeszczepionych zostało 4500 graftów. Cena chyba u nich do końca sierpnia to coś około 2500 euro 1 Cytuj Kuracja : Proscar 1/4 tabletki dziennie Zabieg : Aestepool 4500 graftów 3.10.2023
Members Roberto Napisano 11 Maja 2024 Autor Members Napisano 11 Maja 2024 Taniej za 2000€ nie można znaleźć w Turcji? Cytuj
Members Roberto Napisano 11 Maja 2024 Autor Members Napisano 11 Maja 2024 (edytowane) W dniu 9.05.2024 o 11:14, HiroMyszka napisał: Dobrze by było zebys wrzucił zdjęcia głowy. Rozumiem że po prostu łysiejesz w sposób taki, że przerzedzają Ci się wszystkie miejsca na głowie, czubek, boki, przód - robią się coraz rzadsze? Wtedy to się nazywa diffuse pattern alopecia. Turcy raczej średni są w naprawie czegoś takiego. Celuj w Belgię/Indie, ale najpierw pokaż zdjęcia by móc uczciwie ocenić stan Twoich włosów. Pozdro Tak, opublikuję zdjęcia.Czy przeszczep w Indiach jest niezawodny? Edytowane 11 Maja 2024 przez Roberto Cytuj
Members Roberto Napisano 22 Września 2024 Autor Members Napisano 22 Września 2024 Cześć, czy masz jakieś informacje na temat kliniki przeszczepu włosów w Indiach? Nazywa się twachaa gurgaon & delhi Czy przeszczep w jakiejkolwiek innej klinice w Turcji jest bardziej wiarygodny? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi