Members robson15 Napisano 7 Czerwca 2013 Members Napisano 7 Czerwca 2013 WItam,chciałbym zacząć stosować Minoxidil dokładnie Loxon 5 % i tutaj mam pytanie,wcześniej już go stosowałem,ale po jakimś czasie zacząć pojawiać się łupież, m.in na przodzie prawie cała biała przez Glikol propylenowy i chciałbym go zneutralizować dodająć aloes,lub glicerynę,albo to i to.Czy jest szansa,że podziała,czy muszę kupić minoxa bez tego składnika? Cytuj
Members robson15 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Members Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) a gdzie można w miare tanio dostać oprócz allegro? 240zł za 3 opakowania.. czy jest możliwość zamówienia gotowego minoxa bez glikolu oprócz tej pianki np tego od kane? czy jakąś trudnością jest zrobienie samemu płynnej postaci Minoxa od Kane bez glikolu? sorry za takie pytania,ale trochę zielony w tym jestem.. nawet mniej niż podałeś można dostać minoxa w piance za 4 dychy: http://www.amazon.com/Rogaine-Foam-Men-Month-Supply/dp/B0015SDC3S/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1370636607&sr=8-10&keywords=rogaine Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Gość Cytuj
Members ziom1990 Napisano 7 Czerwca 2013 Members Napisano 7 Czerwca 2013 pianka najtaniej na amazonie, pozniej ebay. Wyjdzie wtedy ~60/70zł za 1 piankę. Cytuj
Members robson15 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Members Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) a na ile średnio starcza przy stosowaniu na cały przód + czubek? Ziom mam pytanie,czytałem,że do minoxa dodawałeś 3 olejki rozmarynowy,lawendowy i tymiankowy,jakieś spostrzeżenie czy mogą pomóc przy androgenówce dodane do minoxidila? Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Gość Cytuj
Members ziom1990 Napisano 7 Czerwca 2013 Members Napisano 7 Czerwca 2013 tyle co loxon/kirkland itp. powinno stosować 1-2ml dziennie żeby mieć oczekiwane efekty, tutaj nie ma oszczędzania bo masz pokryć mniejszy obszar. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi