Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Mex, dziękuje za twój wpis dotyczący cen i zgadzam się z twoja opinią, dlatego postanowiliśmy wyjść klientom na przeciw i w sezonie letnim wyrównać ceny zabiegów FUE do cen na rynku polskiego.Obecna cena dla klientów z Polski to:

- 2 euro/graft - FUT

- 2.5 euro/graft - FUE

- 2 euro/graft - FUT

- 2.5 euro/graft - FUE

Promocja dotyczy jedynie zapisu na dany zabieg, konkretny i dogodny termin (sierpień, listopad, grudzień, luty 2013 itd.) ustala sam pacjent.

Linki do galerii pacjentów przed i po zabiegu:

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 246&type=3

http://www.hairrestorationnetwork.com/e ... -12-a.html

Anna- Medikemos Patient Advisor

anna@medikemos.com

MeDiKemos Hair Transplantation

263, Avenue Brugmann

1180 Brussels

Belgium

The natural solution for your hair loss

http://medikemosclinic.com/en/

• Members
Napisano

wow. Tylko zapisywać się na HT. Bardzo dobra klinika a cenny Polskie. Ja niestety muszę czekać na odrost i nazbierać kasę na następny zabieg, ale ta cena naprawdę kusi. Dziwi mnie to że nikt z Polski jeszcze nie był pacjentem tej kliniki, widziałem wiele HT z tej kliniki i jestem pod wrażeniem. Mam nadzieje że w następnym roku będziecie mieć takie cenny.

Napisano
wow. Tylko zapisywać się na HT. Ta cena naprawdę kusi.

Cena jest dobra, ale kusi to dopiero 1 euro/graft - FUE.

Takie powszechne ceny (nie tylko Turcja) oraz postęp w zakresie klonowania włosów mogą dopiero rozwiązać na trwałe problem łysienia. Nic innego nie widać na horyzoncie...

• Members
Napisano

Nie wiemy czy w przyszłym roku również będziemy mieli takie ceny, pewne jest jednak, iż pacjenci z Polski zawsze będą mogli liczyć na upusty czy extra grafty bez poniesienia dodatkowych kosztów.

Anna- Medikemos Patient Advisor

anna@medikemos.com

MeDiKemos Hair Transplantation

263, Avenue Brugmann

1180 Brussels

Belgium

The natural solution for your hair loss

http://medikemosclinic.com/en/

• Members
Napisano
wow. Tylko zapisywać się na HT. Ta cena naprawdę kusi.

Cena jest dobra, ale kusi to dopiero 1 euro/graft - FUE.

Takie powszechne ceny (nie tylko Turcja) oraz postęp w zakresie klonowania włosów mogą dopiero rozwiązać na trwałe problem łysienia. Nic innego nie widać na horyzoncie...

w Polsce jest od 2 do 2,5 euro za FUE, a ty chcesz żeby w belgi było 1 euro za graft? Jak klinika zaproponuje euro za grafta to ja mogę lecieć nawet jutro

Napisano

Nie pisałem, że w Polsce tylko ogólnie. W Polsce nie ma jednej kliniki, o której warto rozmawiać.

1 euro/graft - FUE jest w na razie w Turcji. Zobaczymy na ich efekty, są koledzy na forum po zabiegach. Nie jest to więc taka utopia jak się jeszcze niedawno wydawało.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Mocno się zastanawiam nad wyborem lekarza - po wykonanym researchu i możliwościach finansowych oraz w kategorii cena/jakość wydaje mi się, że dr Koryan Erdogan byłby ok. Taka sama cena za FUE jak w tym przypadku (2,5 Euro), co sądzicie Emorane Lupanzula vs Koryan Erdogan ?

• Members
Napisano

Vania ! zjedzcie do erlo za cebulke to beda tlumy walic drzwiami i oknami ,a i tak sie oplaca

1 euro to MAX - powinno byc 0,7 , czas wyciagniecia cebulki i jej wlozenia to max 2 minuty

• Members
Napisano
Vania ! zjedzcie do erlo za cebulke to beda tlumy walic drzwiami i oknami ,a i tak sie oplaca

1 euro to MAX - powinno byc 0,7 , czas wyciągniecia cebulki i jej włożenia to max 2 minuty

No trochę przegiąłeś z tymi wyliczeniami:)

2 minuty na wyciągnięcie i włożenie cebulki (grafta) to 30 graftów przeszczepionych w godzinę, w 10 godzin 300 a w 100 godzin 3000, z tą prędkością siedziałbyś w Turcji dwa tygodnie a Ty załatwiłeś sprawę w 8 godzin:)

No i jakiż byłby to zarobek gdyby w godzinę przeszczepiano 30 graftów po 1 Euro za graft, 30 Euro za godzinę do podziału dla całego personelu, no może taka stawka w Turcji 50 lat temu ale nie w Belgii obecnie:) Ale rzeczywiście masz rację 1 Euro za graft to max jaki powinniśmy płacić za przeszczep, widząc Twoje efekty jestem w stanie uwierzyć że taka cena niedługo będzie w większości klinik na świecie, szczególnie tych renomowanych:)

Pozdrawiam.

• Members
Napisano

no bo tak naprawde migdal to trwa kilka sekund ,moze kilkanascie , a wtedy zyski sie juz mnoza : D

..pamietam jak mnie pobierano micromotorem to szlo cebulka za cebulka co sekunde ,dwie , moze trzy...

• Members
Napisano
no bo tak naprawde migdal to trwa kilka sekund ,moze kilkanascie , a wtedy zyski sie juz mnoza : D

..pamietam jak mnie pobierano micromotorem to szlo cebulka za cebulka co sekunde ,dwie , moze trzy...

Wiem wiem, zdaję sobie z tego sprawę, dlatego napisałem troszkę prowokując temat i z ironią - ja jestem zdecydowanym zwolennikiem nowości i usprawniania technik transplantacyjnych, o pobieraniu mechanicznym wypowiedziałem się kiedyś przy okazji rozmowy na temat jakiegoś doktorka z Indii, no to wtedy tez prawie mnie ukrzyżowali:)

Jak widać po kilku miesiącach ludzie zmieniają zdanie, dorastają, dojrzewają, nabywają zaufania do nowinek ale zawsze będą tacy którzy potrafią tylko szukać problemów i na siłę z manią prześladowczą twierdzić że jest tylko jedna racja i oni ją mają:)

Pozdrawiam:)

• Members
Napisano

Alexy chyba nikt w europie nie zejdzie za manualne fue do 1 euro , może w pakistanie albo iranie znajdzie sie nawet taniej ale nigdy w europie, Medikemos przy tej cenie co ma to i tak chyba ma terminy zarezerwowane na 2 miesiące do przodu wiec po co mieliby schodzic z ceny , paradoksalnie w getfue masz mniej niż 1 euro za graft a termin mozesz miec juz za tydzien tak jak było w Twoim przypadku

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • Members
Napisano

....Nie Darku , Polacy musza placic w wyprzedanej Polsce najwyzsze podatki wylacznie z pracy(nikt wiecej nie placi) ,bo rzad nie ma z czego sie wyzywic na swoich posadkch i z czego okradac ludzi.

Od dzis wzrosl Vat na Cebulki Wlosowe ........Tusk podniosl do 22%

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Vanjia jeżeli chcecie realnie przyciągnąć klientów z Polski to możecie to tylko osiągnąć przy cenie 2euro za FUE ponieważ 2,5euro oferują inne kliniki w tym miejscowa bardziej renomowana konkurencja BHR.