Members janek19802003 Napisano 16 Czerwca 2013 Members Napisano 16 Czerwca 2013 Jak w temacie , mam pytanie odnośnie wstrzykiwaniu botoksu w skórę głowy ktoś wie kiedy może to być wypuszczone? i kolejne ktoś słyszał o follixin? czy kolejny scam? Cytuj
Members cheshire Napisano 16 Czerwca 2013 Members Napisano 16 Czerwca 2013 follixin - jak dla mnie to po prostu witaminki za 300 zł miesięcznie. W najlepszym wypadku witaminki + palma sabałowa. Cytuj
Members justluzyt Napisano 16 Czerwca 2013 Members Napisano 16 Czerwca 2013 Botox z tego co sie orientuje daje efekty przy łysieniu plackowatym Cytuj
Members janek19802003 Napisano 4 Lutego 2014 Autor Members Napisano 4 Lutego 2014 Dziś znów trafiłem na temat botoxu, wedle opinii stosowane maseczki czy szampony z botoksem używane ma włosy dają dobre rezultaty jeśli chodzi o wygląd i regenerację włosa. Nadal jednak ciekawi mnie temat wstrzykiwania botoksu pod włosy który wedle badań powoduje odrost. Czy ktoś wie coś więcej w temacie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi