fighter Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 Tak, jest troszkę lepiej z tej perspektywy. Ja jednak bym nie czekał i dodał jakiś bloker, bo bez tego walka z adrogenówką nie ma sensu. Minox na niektórych działa świetnie nawet sam, ale do czasu Jeśli nie chcesz ru, czy fina to dodaj spiro zewnętrznie (2x dziennie) i coś przeciwzapalnego Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members peter Napisano 2 Listopada 2013 Autor Members Napisano 2 Listopada 2013 A gdzie można kupić spiro i jak cenowo on wychodzi? Jeśli chodzi o coś przeciwzapalnego to Nizoral jest ok? Bo go używam. Chociaż ja nie mam żadnych stanów zapalnych. Nigdy nie miałem. Głowy mogę nie myć i kilka dni i nie mam przetłuszczających się włosów, nie mam swędzenia, łupieżu, nic. Cytuj
Members robson15 Napisano 2 Listopada 2013 Members Napisano 2 Listopada 2013 http://genhair.com/index.php?route=product/product&product_id=15 Cytuj
Members peter Napisano 2 Listopada 2013 Autor Members Napisano 2 Listopada 2013 No dobra, jest ktoś chętny do zamówienia? Ja bym wziął trzy buteleczki na początek tylko dobrze jakby jeszcze ktoś się dołączył to by się koszty wysyłki podzieliło. Cytuj
fighter Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 Nizoral jest raczej przeciwgrzybiczny. Możesz do tego zestawu (minox i spiro) dodać emu oil codziennie na noc (on ma działanie przeciwzapalne też- tylko stosuj codziennie). Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members marekl91 Napisano 2 Listopada 2013 Members Napisano 2 Listopada 2013 No dobra, jest ktoś chętny do zamówienia? Ja bym wziął trzy buteleczki na początek tylko dobrze jakby jeszcze ktoś się dołączył to by się koszty wysyłki podzieliło.dołącz się do nas viewtopic.php?f=5&t=1010 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi