Members qwert12 Napisano 18 Listopada 2024 Members Napisano 18 Listopada 2024 (edytowane) Cześć Chcę zrezygnować po kilku latach noszenia systemu włosów i zrobić przeszczep w kraju. Mam 34 lata i myślę, że już czas. Mój fryzjer polecał mi Sky Clinic we Wrocławiu mówiąc, że kilku jego klientów robiło przeszczep i są zadowoleni. Jakieś opinie o Sky Clinic Wrocław? Z góry mówię, że za granicę lecieć nie chcę. Jestem ze Śląska. Edytowane 18 Listopada 2024 przez qwert12 Cytuj
Members harrybobo Napisano 18 Listopada 2024 Members Napisano 18 Listopada 2024 Godzinę temu, qwert12 napisał: Mój fryzjer polecał mi Sky Clinic we Wrocławiu mówiąc, że kilku jego klientów robiło przeszczep i są zadowoleni. No skoro: - fryzjer Ci polecił - jego klienci są zadowoleni - nie chcesz lecieć za granicę (nie i ch..) to chyba sprawa jasna? Bookujesz i robisz Twoja głowa i twoje włosy w końcu Cytuj
Members tommek86 Napisano 18 Listopada 2024 Members Napisano 18 Listopada 2024 1 godzinę temu, qwert12 napisał: Cześć Chcę zrezygnować po kilku latach noszenia systemu włosów i zrobić przeszczep w kraju. Mam 34 lata i myślę, że już czas. Mój fryzjer polecał mi Sky Clinic we Wrocławiu mówiąc, że kilku jego klientów robiło przeszczep i są zadowoleni. Jakieś opinie o Sky Clinic Wrocław? Z góry mówię, że za granicę lecieć nie chcę. Jestem ze Śląska. Byłem trzy lata temu na konsultacji w sky clinic. Były dwie opcje klasyczna fue i implementacja za pomocą robota artas. Sama klinika nowoczesna. Możesz zajrzeć również na stronę bhrclinic poland , dobre efekty i jeden z najlepszych specjalistów w Polsce Cytuj
Members Leitro87 Napisano 18 Listopada 2024 Members Napisano 18 Listopada 2024 Z ciekawości jeśli można wiedzieć, dlaczego rezygnujesz z systemu? Cytuj
Members Piterpiter Napisano 19 Listopada 2024 Members Napisano 19 Listopada 2024 A pokażesz swój stan jak wygląda na dzień dzisiejszy? Cytuj
Members qwert12 Napisano 19 Listopada 2024 Autor Members Napisano 19 Listopada 2024 W dniu 18.11.2024 o 20:01, Leitro87 napisał: Z ciekawości jeśli można wiedzieć, dlaczego rezygnujesz z systemu? Trochę zmian w życiu. Planowałem na 40, lecz w związku ze zmianami planuje sobie zrobić. Dodatkowo nie chce mi się z tym bujać. Co tydzień teraz to muszę ściągać, szybko się przesuszają, stylizacja też jakaś trudniejsza, bo mam trochę inny obecnie. Przeszczep mi się wróci w 3 lata, gdybym miał nosić system, więc bardziej opłacalna sprawa. Poza tym moje łysienie jest już większe, więc teraz chyba dobry moment Cytuj
Members qwert12 Napisano 19 Listopada 2024 Autor Members Napisano 19 Listopada 2024 10 godzin temu, Piterpiter napisał: A pokażesz swój stan jak wygląda na dzień dzisiejszy? Jak ściągnę system w weekend to spróbuję zrobić foto jak się uda Cytuj
Members lsk91 Napisano 25 Stycznia Members Napisano 25 Stycznia (edytowane) zrobiłeś już ten przeszczep? zrobiłem tam przeszczep i to moje efekty, które klinika określa jako "dobre". 2500 graftów, uzupełniane były głównie zakola, a i tak efekt jest taki jak na zdjęciach. gęstość jak widać, tył zorany tak, że nawet przy 1cm włosach mam prześwity Edytowane 25 Stycznia przez lsk91 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi