Members razorpolska1 Napisano 20 Września 2013 Members Napisano 20 Września 2013 Siema.Przetłuszcza mi sie skóra twarzy i głowy tez zakola i cala glowa jest chyba tak przetłuszczona jak i zakola bo tylko sie błyszczy jak patrze w świetle dziennym.Co to moze byc i jak to zwalczyc ? Stosuje jeszcze Differin żel na trądzik rano i Duac na noc i ATREDERM 0,025 % na plecy na noc.Kuracja to minox biotyna skrzyp szampon z novoxidylem 3x w tyg czasem 4 i babydream z rumiankiem. kiedys wezme sie za RU jak bedzie wiecej kasy. pozdro Panowie Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members razorpolska1 Napisano 20 Września 2013 Autor Members Napisano 20 Września 2013 jak wyrwe włosa takiego chyba słabszego co tak odstaje od wszystkich to koniec jego jest taki czarny taka czarna kropke ma na koncu nie wiem jak to nazwac jak podrape sie chwile po glowie to jak powocham palce to dzwiny taki zapach czuje i czuje ze przetłuszczone sa nie wiem co to jest. Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Rekomendowane odpowiedzi