Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Tak jak w temacie. Jak to jest z zarostem na twarzy? To samo co na głowie, tzn. ciężko zokolwiek ruszyć, jeżeli w wieku 19 lat zarost po bokach twarzy jest mizerny?

RU 100mg w KB

Minox foam

Napisano

heh, tego raczej nie przyspieszysz. Jak poszukasz w sieci to czasami próbują z minoxidilem 5% i nawet fajnie się niektórym zagęszcza, ale jest to efekt dopóki stosujesz. A z tego co czytałem stosowanie minoxa na policzki jest jeszcze bardziej niebezpieczne niż na głowę jak chodzi o uboki. Także niech sobie to rośnie w swoim tempie.

Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia)

RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12)

Biotyna 10 mg (22.01.14)

MSM 1.5g (15.01.18)

• 1 month later...
  • Members
Napisano

Zdjec nie robilem bo na zaroscie az tak bardzo mi nie zalezy. Co zauwazylem? na jednym policzku widac juz linie z jaka bedzie przebiegal zarost oprocz tego stal sie bardziej twardszy i wloski maja kolor czarny a wczesniej mienil sie w rudowo-brazowo, zauwazylem tez zwiekszone wypadanie wslosow na glowie nie wiem czemu ale jestem bardzo wyczylowny na minoxa kiedys uzywalem na linnie wlosow to po dwoch tyg. juz mialem lnienie. Uzywam kirkland 5%

• Members
Napisano
Zdjec nie robilem bo na zaroscie az tak bardzo mi nie zalezy. Co zauwazylem? na jednym policzku widac juz linie z jaka bedzie przebiegal zarost oprocz tego stal sie bardziej twardszy i wloski maja kolor czarny a wczesniej mienil sie w rudowo-brazowo, zauwazylem tez zwiekszone wypadanie wslosow na glowie nie wiem czemu ale jestem bardzo wyczylowny na minoxa kiedys uzywalem na linnie wlosow to po dwoch tyg. juz mialem lnienie. Uzywam kirkland 5%

Minoxidil może przeniknąć do krwiobiegu, a co z tym związane działać systemowo, także linienie na głowie teoretycznie jest możliwe.

Jestem reprezentantem Dr. A's HRC, najlepszej na świecie kliniki transplantacji włosów wg #HairSite.com.

http://www.fusehairpolska.blogspot.com

Wszelkie opinie wygłaszane na tym profilu są prywatne.