Members qwert12 Napisano 9 Lutego Members Napisano 9 Lutego Jestem po przeszczepie i na pewno graftów było za mało. Obserwuję tego lekarza od jakiegoś czasu i efekty ma naprawdę spektakularne, jestem zdumiony, że w końcu jest ktoś kto może pomóc facetom i trochę odbudować ich włosy. Opinie ma dobre, terminy na pół roku do przodu, więc brzmi obiecująco. Ktoś z Was był? Może się wypowiedzieć? https://www.instagram.com/p/DDKz54ONcem/?igsh=MThtbGswd2Vqdm1iYg== Cytuj
Members Tekken43 Napisano 15 Lutego Members Napisano 15 Lutego Ja cały czas korzystam z zabiegów z osocza i póki co ma pełne moje zaufanie Cytuj
Members davidicke1 Napisano 29 Marca Members Napisano 29 Marca W dniu 15.02.2025 o 23:31, Tekken43 napisał: Ja cały czas korzystam z zabiegów z osocza i póki co ma pełne moje zaufanie Zabiegi z osocza robisz u dr Jasonka? Czy oprócz tego zalecił Ci coś jeszcze ? Cytuj
Members Tekken43 Napisano 13 Kwietnia Members Napisano 13 Kwietnia W dniu 30.03.2025 o 00:21, davidicke1 napisał: Zabiegi z osocza robisz u dr Jasonka? Czy oprócz tego zalecił Ci coś jeszcze ? Duta i minox w tabletach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi