Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Spokojnie najwazniejsze to nie stresuj sie.Zrob sobie badania zeby ustalic przyczyne lysienia i typ lysienia.Przeczytaj tematy o RU i o saba gelu obecnie to dwa najlepsze srodki pomagajace walce z lysieniem.RU zamawiane jest zza granicy cena wynosi okolo 650 zł na 10 gram akurat teraz jest zamowienie grupowe takze mozesz sie dołączyc + KB Solution koszt okolo 90-95 zł za 130 ml cos takiego to pojazd do RU (płyn w którym rozpuszczasz RU)

RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotem

Saba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14

Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto

Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba

• Members
Napisano

znajac zycie to pewnie wyprujesz do dermatologa zaraz a on przepisze CI odrazu Loxon 5% to nie stosuj go bo stan masz dobry tylko trzeba go utrzymac i dbac o niego.

• Members
Napisano

a tutaj mozesz zobaczyc efekty działania dobrej i systematycznej kuracji polecam ten post viewtopic.php?f=6&t=551

• Members
Napisano

Michal nie ma tragedii tym bardziej ze jak piszesz stalo sie to dosc niedawno swoja droga nie zauwazyles zwiekszonego wypadania w ciagu dnia czy podczas mycia?

• Members
Napisano

O Dzięki wasze posty mnie uspokoiły.

Czyli mam iść do dermatologa i zrobić sobie badania? Czy wystarczy, że internista mnie wyśle? Bo do dermatologów to kolejki są.

Już jakieś 2 lata temu koleżanka powiedziała mi, że zostawiłem pełno włosów na jej poduszce, ale myślałem, że to normalne. Od kilku lat miałem bujną czuprynę a'la wczesny bieber no i jakieś 5 miesięcy temu koleżanka powiedziała mi, że mi się zakola robią, ale uznałem to za złośliwy żart. Tak czy inaczej, fryzjerzy nic nie mówili, a potem okazało się, że coś ciężko mi ułożyć włosy i fryzjerka powiedział, że włosy mam cienkie i jest ich mniej i poleciła to

http://sklep.wellu.eu/shop/products/63/ ... 250ml.html

ale jeszcze nie kupiłem, bo najpierw chciałem więcej się dowiedzieć więcej na ten temat, a nie kupować pierwsze lepsze co mi dadzą.

No i przez ostatnie 2 miesiące przed zauważeniem problemu miałem dużo stresu i byłem na wakacjach we Włoszech, gdzie było bardzo intensywne słońce, a moje włosy cały czas były w soli, bo nie myłem głowy po kąpieli w morzu. Taki kołtun się robił. Wydaje mi się, że największy postęp łysienia to właśnie przez ostatnie 2 miesiące.

Dziękuję i pozdrawiam

• Members
Napisano
viewtopic.php?f=5&t=111 tutaj masz temat co do badan przy lysieniu idz zbadaj sie jezeli stwierdzi lysienie androgenowe to kuracja RU + Saba Gel z hydro/betha. Zagłęb się troche w tematy o Saba czy RU zebys wiedzial co i jak na to trzeba poświecic czasu z tym ze ty masz juz tutaj podana konkretna sprawdzoną kuracje a wiele osob które zaczynaly walczyc takiej kuracji jeszcze wtedy nie mialo obecnie RU to jest jeden z najbezpieczniejszych blokerow teoretycznie bez skutków ubocznych.

Napisano
Jestem przerażony, mam 28 lat i nie wiem co mam robić. Błagam pomóżcie.

Mając 28 lat i tak umiarkowane łysienie, masz bardzo dobre rokowania na przyszłość. Poczytaj, dobierz odpowiednią kurację, stosuj konsekwentnie i bądź cierpliwy.

Nawet jeśli nie będziesz miał znaczącej poprawy (bo jakaś poprawa, prawie na pewno będzie), to przynajmniej powstrzymasz lub co najmniej radykalnie spowolnisz proces na długie lata.

A jeśli nie będzie zadowalających odrostów, to możesz rozważyć jeszcze przeszczep, by uzupełnić dotychczasowe ubytki.