Members ellipsis Napisano 13 Listopada 2013 Members Napisano 13 Listopada 2013 witam, od jakiegoś czasu strasznie swędzi mnie skóra głowy. Czym to jest spowodowane i jak temu zaradzić? Dodatkowo strasznie mi się poci czoło i zakola. Chociaż przy linii włosów może mniej ale z czoła to się leje jak wodospad czemu tak się dzieje? Cytuj
Members eryk Napisano 13 Listopada 2013 Members Napisano 13 Listopada 2013 Ile masz lat, co stosujesz? Jak się odżywiasz? Kup w aptece szampon selsun blue viewtopic.php?f=25&t=77 Cytuj
Members ellipsis Napisano 14 Listopada 2013 Autor Members Napisano 14 Listopada 2013 Mam 23 lata, odżywiam sie co raz lepiej bym powpowiedział, tzn powoli wyrzucam takie śmieciowe jedzenie bo mam też pewne problemy z żołądkiem i ograniczam spożywanie byle czego narazie to stosuje tylko loxon 5% i to tylko raz dziennie... Sam nie wiem czy jest sens stosowania go raz dziennie... Stosuje to już dobrych kilka lat... Efektów jakoś po tym nie widze, może ttlko na początku... I od przyszlego tygodnia jade z RU i Emu oil bo juz mam je w domu.. Dawniej myslalem o tym szamponie który zaproponowałeś ale w końcu go nie kupiłem. Kiedyś byłem na badaniu trychologicznym i babka polecila mi odstawienie szamponu nizoral że niby podrażnia mi strasznie skóre głowy. Wiem że nizoral różni się składem od tego który zaproponowałeś ale już jakoś zapomniałem o tym selsun blue... Może faktycznie warto go sprawdzić... Cytuj
Members eryk Napisano 15 Listopada 2013 Members Napisano 15 Listopada 2013 Mi nizoral podrażniał skóre głowy i strasznie wysuszał włosy. Selsun blue nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi