Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

witam, od jakiegoś czasu strasznie swędzi mnie skóra głowy. Czym to jest spowodowane i jak temu zaradzić? Dodatkowo strasznie mi się poci czoło i zakola. Chociaż przy linii włosów może mniej ale z czoła to się leje jak wodospad czemu tak się dzieje?

• Members
Napisano

Mam 23 lata, odżywiam sie co raz lepiej bym powpowiedział, tzn powoli wyrzucam takie śmieciowe jedzenie bo mam też pewne problemy z żołądkiem i ograniczam spożywanie byle czego

narazie to stosuje tylko loxon 5% i to tylko raz dziennie... Sam nie wiem czy jest sens stosowania go raz dziennie... Stosuje to już dobrych kilka lat... Efektów jakoś po tym nie widze, może ttlko na początku...

I od przyszlego tygodnia jade z RU i Emu oil bo juz mam je w domu..

Dawniej myslalem o tym szamponie który zaproponowałeś ale w końcu go nie kupiłem. Kiedyś byłem na badaniu trychologicznym i babka polecila mi odstawienie szamponu nizoral że niby podrażnia mi strasznie skóre głowy. Wiem że nizoral różni się składem od tego który zaproponowałeś ale już jakoś zapomniałem o tym selsun blue... Może faktycznie warto go sprawdzić...