Clinics BHR Clinic Napisano 22 Kwietnia Clinics Napisano 22 Kwietnia Od klasycznego wzoru utraty włosów z przerzedzaniem się włosów na czubku głowy i spadkiem pewności siebie, po pełną, naturalnie wyglądającą linię włosów, która oprawia twarz. Przeprowadziliśmy zabieg 2651 FUE FUE, a rok później pacjent jest bardzo zadowolony z rezultatu — i widzimy dlaczego. "Przeszczep włosów dał mi spokój ducha. Nie przejmuję się już swoimi włosami za każdym razem, gdy patrzę w lustro, ani nie martwię się wiatrem, który przez nie wieje. Nie muszę nosić kapeluszy, czapek ani włókien, aby się zakryć. Mogę nosić długie, krótkie lub ostrzyżone włosy, jak chcę. Jestem bardzo zadowolony z efektu”. Użyte grafty: 1 włosowe: 505 2 włosowe: 1277 3 włosowe: 844 4 włosowe: 25 Total: 2651 FUE Przed zabiegiem Zabieg 6 miesięcy 12 Miesięcy Donor Porównanie Cytuj Jan Konsultant BHR Clinic jan@bhrclinics.com https://www.youtube.com/c/bhrclinic
Rekomendowane odpowiedzi