Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)

Cześć,

W 2020 roku zrobiłem przeszczep w Warszawie u doktora Pietuszko. Niestety w tamtym czasie skusiłem się reklamowanymi przez celebrytów przeszczepami. Niestety rezultat nie jest do końca zadowalający. Prześwity oraz złe kąty wszczepienia robią swoje. Nie zdecydowałem się na branie finasterydu przez skutki uboczne. Korzystałem potem tylko z rozwiązania topical.

Zostało mi przeszczepione 1700 graftów, donor zauważalnie przeorany, zrobiłem smp i jest lepiej. Chciałbym wrócić do tematu. Chociaż czuje się ok na łyso (tak się teraz nosze), to niestety są widoczne ślady po przeszczepie. Zastanawiam się co robić. Myślałem o doktorze Przybylskim, może mógłby mi dogęścić te zakola.

Edytowane przez sadbaldstory
  • Members
Napisano

Czemu usunąłeś zdjęcia ? 

Miałem napisać: ''Aby czekać jak jakiś hejter wyrazi tu swoją opinię w stylu - co chcesz tu robić, przecież tu nie ma zakoli, i że masz obsesje, i że to normalne mejcze herlajn i tempołał łeseszyn na łobszarze zakoli''. Ale widać nieco to forum zmieniło się przez ostatnie 10 lat.

Chłopie, rób co chcesz, gdzie chcesz i jak chcesz i pokaż tu wszystkim!

Rób u tego Przybylskiego jak chcesz, o ile nie odeślę Cię do psychiatry - jak kiedyś mnie...., bo wiesz jaki on ma pogląd na linię, że każdy facet musi mieć tempołał łeseszym kuhwa mać, i pewnie oglądając te zdjęcia mógłby powiedzieć, to co hejterzy tu zwykle mówili od kilkunastu lat w takich przypadkach. 

Jedna uwaga tylko. Nie jest on jakimś dobrym wybitnym lekarzem jeśli o linię, zakola, i dogęszczanie tych obszarów chodzi. Nauczył się w miarę robić placki na koronie, ale do jakości HT na linii/zakolach to mu nadal daleko.

Masz niedosyt to rób. 

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator