Members sugaar Napisano 18 Lipca 2014 Members Napisano 18 Lipca 2014 Po prostu wydałeś kasę na specjalistę, który Ci w ogóle nie pomógł .Stosując dietę czy biegając ( nawet maratony ) nie zatrzymasz łysienia .Witaminki również Ci nie pomogą w zagęszczeniu czubka głowy . Włosy wyrosną , ale co najwyżej na plecach . Prawda jest taka , że bez fina , Ru lub innego blokera łysienia nie zatrzymasz . Możesz wierzyć w zapewnienia Pani trycholog , że nie masz androgenówki , ale jest to tylko zaklinanie rzeczywistości . Cytuj
Members qwert12 Napisano 18 Lipca 2014 Autor Members Napisano 18 Lipca 2014 Za wizytę nic nie wzięła, więc nic nie wyrzuciłem w błoto. Może faktycznie mi coś w krwi wyjdzie, bo ostatnie badania robiłem 4 lata temu... Jedynie te wszystkie badania krwi mnie wyjdą aż ponad 300zł, bo na D3 jest dość wysoka cena. Cytuj
Members sugaar Napisano 18 Lipca 2014 Members Napisano 18 Lipca 2014 Ja bym tą kasę wydał na jakiś bloker, a nie badanie krwi . Ale rób jak uważasz . Cytuj
Members qwert12 Napisano 18 Lipca 2014 Autor Members Napisano 18 Lipca 2014 Ja bym tą kasę wydał na jakiś bloker, a nie badanie krwi . Ale rób jak uważasz .To jest ciekawe, bo niektórzy piszą, że to dziwne, bo zakola w miarę ok, a korona sie przerzedza. Co mi da jedno użycie blokera? I tak bym musiał latami stosować rózne cuda,a tak wydam na krew i się zobaczy czy coś wykaże. Cytuj
Members adas Napisano 18 Lipca 2014 Members Napisano 18 Lipca 2014 Znaczy można łysieć mając dobrą linię włosów z przodu a można też nie łysieć mając dupne zakola, jakby to był do końca poznany proces to by była już skuteczna bezpieczna kuracja... A badania zrób, zawsze to coś jak ostatni raz 4 lata temu robiłeś. Rodzinny powinien dać Ci skierowanie na podstawowy pakiet, tam jest TSH i chyba jeszcze jedno, ale dodatkowe do tarczycy trzeba wykupić (razem z tsh prywatnie to one 90 zł kosztują u mnie). A co do witaminy D to na banka jak pewnie większość osób na tym forum będziesz miał w normie, ale w dolnej granicy co nie jest zdrowe tak samo jak TSH 4,0 czy 0,5 (mimo, że są w normie laboratorium). Cytuj
Members qwert12 Napisano 18 Lipca 2014 Autor Members Napisano 18 Lipca 2014 Rodzinny dał mi już pakiet. Do tego mam osobno do zrobienia:TSHD3 (Tutaj cholernie drogie, bo są jakieś dwa różne. Jedno za ponad 100, a drugie za około 200)Wolny TestosteronCynk, miedź, siarka Cytuj
Members adas Napisano 18 Lipca 2014 Members Napisano 18 Lipca 2014 A to nie wiem czym się różni, ja ostatnio płaciłem 400 ... Do TSH są jeszcze ant tpo i ft4 chyba. Cytuj
Members qwert12 Napisano 18 Lipca 2014 Autor Members Napisano 18 Lipca 2014 A to nie wiem czym się różni, ja ostatnio płaciłem 400 ... Do TSH są jeszcze ant tpo i ft4 chyba. I dały Ci sporo te badania? Wspomogły jakoś walkę, ponieważ coś więcej się wyjaśniło? Cytuj
Members adas Napisano 19 Lipca 2014 Members Napisano 19 Lipca 2014 No dały tyle, że się zarejestrowałem na forum;)... Cytuj
Members qwert12 Napisano 19 Lipca 2014 Autor Members Napisano 19 Lipca 2014 Ale ogólnie miałeś wszystko w normie? Ja się obawiam, że mogę mieć niedobory cynku i to przez to po prostu... Cytuj
Members adas Napisano 19 Lipca 2014 Members Napisano 19 Lipca 2014 Tak, tylko witamina D3 w dolnej granicy więc suplementuje.Cynku nie robiłem, ale też łykam codziennie. Cytuj
Members eryk Napisano 19 Lipca 2014 Members Napisano 19 Lipca 2014 hehehe szukacie przyczyny w niedoborze witamin... nowicjusze jedzcie warzywa i owoce, a nie samo mięso, to będzie git, nie tylko dla włosów. I najlepiej produkty nieprzetworzone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi