Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

DUT ponad msc topical leci, odpaliłem gdzieś 2 tygodnie może 3 minoxa oral fin leci 2,5 bo wygodniej i odstawiłem RU bo nie widzę sensu. Saba 1 msc ED teraz co drugi dzień. Minoxa topical rozpocząłem w 12/13 dniu po operacji wiem że ryzyko bo to wcześniej ale cóż to właśnie ja ;)
Oprócz tego cała suplementacja od A do Z miska dopięta mimo deficytu cynk, miedz, biotyna, D, zelazo itd pilnowane i wyrabiane.
W tle 175mg teścia 25mg/dzień.

• Members
Napisano (edytowane)

Dodam jeszcze że wbrew lekarzom sam wyprowadziłem nadciśnienie, morfologię, hema i tarczycę. Obecnie wyniki jak u 18 latka... kardiolog co mi dawał wcześniej leki na rozrzedzenie krwi nie wierzył w to co widzi w wynikach i pytał jak to zrobiłem. No cóż mu miałem odpowiedzieć... po swojemu.

Jak chodzi o formę docinam do końca września a potem utrzymanie i zaczynam z prawdziwym robieniem formy bo obecnie to nazwałbym to ODMULANIEM.

Walka trwa :) 

Na dzisiaj jest 4,5msc po HT

Edytowane przez BOBO94
  • Members
Napisano
W dniu 18.09.2025 o 14:25, BOBO94 napisał:

Dodam jeszcze że wbrew lekarzom sam wyprowadziłem nadciśnienie, morfologię, hema i tarczycę. Obecnie wyniki jak u 18 latka... kardiolog co mi dawał wcześniej leki na rozrzedzenie krwi nie wierzył w to co widzi w wynikach i pytał jak to zrobiłem. 

Ja wbrew lekarzom wyleczyłem AGA, i też mam wyniki co do tego jak u 18 latka, i też byli lekarze co gały wypie*dalali. 

No ale gnidy lekarskie już takie są, i rzadko się zdarza, żeby cokolwiek, komukolwiek wyleczyli. Albo żeby coś co chce pacjent nie było wbrew temu co oni tam sobie chcą odnośnie pacjenta.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator