Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
Kazdy na tym forum chcialby miec takie "zakola". Jak szybko zareagujesz utrzymasz ten super stan na lata.

Dzieki za szybka odpowiedz

jakie kroki podjac? nie mam kompletnie obeznania w specyfikach na zatrzymanie lysienia.

• Members
Napisano

mam obawy przed nieporzadanym dzialaniem takich srodkow, chociaz czytalem ze RU w odpowiednich dawkach nie dziala na organizm zle. Jak wyglada stosowanie takiej kuracji i ile ona powinna trwac?

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

Wiecie moze jak to jest w przypadku lysienia gdy przerzedzaja sie boki glowy? czy jest to rowniez przypadlosc przy lysieniu androgenowym? jeszcze 2 lata temu mialem bardzo geste wlosy na bokach, tak samo jak na "gorze", lecz odkad zaczely mi wypadac wlosy - boki strasznie sie przerzedzily. przy kazdej dlugosci niz sciete na 2 mm widac straszne przeswity.

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

Zastanawiam sie nad RU, chociaz ciagle mam głupią nadzieje ze to nie lysienie androgenowe. lysienie przez ostatnie 2 lata postepowalo w bardzo powolnym tempie, ale ostatnio nabralo na sile. widac juz duze przerzedzenia w zakolach. nikt w rodzinie nie lysial w tak mlodym wieku, dlatego tez nadal zastanawiam sie dlaczego przypadlosc dotyczy mnie.

5151dc88c3.jpg

d07f54f098.jpg

• Members
Napisano

moze zle ujalem - mam przerzedzone wlosy w czesci skroniowej. czy jest jaka kolwiek szansa ze przyczyna lysienia jest cos innego niz hormony? czy da sie ocenic w jakim stopniu wlosy wypadna?

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Witam. bylem w tym tygodniu u dermatologa i widzac postepujace lysienie przepisal mi tabletki NEZYR. jedyne co powiedzial ze po pierwszej miesiecznej kuracji trzeba bedzie przeprowadzic badania kontrolne, ale nie mowil nic o nie porzadanych jego skutkach o ktorych dowiedzialem sie dopiero sam. Czy warto brac ten lek?

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Po dlugim namysle zreygnowalem z leku przepisanego przez dermatologa, balem sie skutkow ubocznych. Czy jest kuracja ktora jest mniej inwazyjna w gospodarke hormonalna a pozwala na utrzymanie stanu wlosow? na ta chwile leca strasznie wlosy jak i brwi (bardzo przerzedzone).

5adceee4c1.jpg

ba98b84348.jpg