Members tedeef Napisano 5 Września 2014 Members Napisano 5 Września 2014 witam Jestem z okolic Wrocławia.. Chciałbym zrobić mikropigmentacje. Gdzie najbliżej można zrobić taki zabieg w Polsce? Proszę podanie dobrego miejsca, gdzie robią to non stop i naprawdę potrafią. Dużo salonów ma ten zabieg w swojej ofercie, ale boję się podjąć takiego zabiegu w pierwszym lepszym salonie. Zależy mi na pewnym sprawdzonym miejscu, gdzie naprawdę będę zadowolony. Proszę o pomoc. Cytuj
Members rafi1990 Napisano 12 Października 2014 Members Napisano 12 Października 2014 Skalp. sa w Poznaniu Cytuj
Members skalp Napisano 28 Września 2016 Members Napisano 28 Września 2016 Skalp. sa w Poznaniu SKALP to dzisiaj microhaar.de Cytuj
Members Albertx Napisano 26 Czerwca 2017 Members Napisano 26 Czerwca 2017 w WARSZAWIE. Polecam gabinet mikromania.com.pl Cytuj
Members gopher Napisano 20 Lipca 2017 Members Napisano 20 Lipca 2017 Przestrzegam wszystkich przed Artdesire z Wrocławia. Robiłem tam mikropigmentacje, właścicielka salonu, która wykonywała u mnie zabieg Oronem oszpeciła mi głowe. Mikropigmentacji dokonywała na głowie z włosami. Celem było zageszczenie, ostatecznie po kilku tyg zostały miejscowe czarne plamy, które zmieniły kolor na niebieski. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi