Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Pytanie jak w temacie..do którego doktorka byście uderzyli gdybyście mieli wybierać między nimi. Pytanie głównie skierowane do doświadczonych i fanatyków tematu przeszczepów.

Napisano

Koray - większe doświadczenie, więcej relacji, pewniejszy wybór.

Lupanzula to dla mnie nowicjusz.

Z Belgii tylko BHR lub Feriduni.

• Members
Napisano

no mam mega dylemat..Koray do mnie rowniez bardziej przemawia od Lupanzuli..ale jest jeszcze Demirsoy..i przetrzepuje caly internet sledzac jego prace, i cholera albo mi sie zdaje albo poziom praktycznie ten sam . nie wiem juz co robic , musze wpakowac ok 3000graftow , nie chcialbym wyrzucić niepotrzebnie kase..skoro moglbym uzyskac ten sam efekt za 1 euro za graft. help bo przymierzam sie na zime..i nie wiem kogo wybrac!

• Members
Napisano

chyba wszyscy starzy bywalcy forum zgodzą się, że nie ma nic za darmo, ten kto ma dobry zespół i umie dobrze sadzić grafty, gęsto, pracy ma dużo, i nie musi zachęcać cenowo, utrzymuje stałe stawki.

wydaje mi sie, że taniej niż 2,5 eur za graft to jest podejrzane, i ryzyko jest zbyt wysokie. nie słyszałem ani nie widziałem aby ktoś narzekał na Bisangę, Ferudiego, lub Koraya, zdjęcia z całego świata powierdzają, że jest to dobra robota, natomiast nowicjusze którzy oferują dobre ceny i chcą przyciągnać pacjentów, może potrafią dobrze zrobić i zrobia, ale ryzyko jest, a jak stracisz donor to nikt go Ci nie przywróci.

wybór nalezy do Ciebie, ale ja bym nie ryzykował na Twoim miejscu.

• Members
Napisano
Potwierdzam bo sam padlem ofiara u lupanzuli i szczerze odradzam.

Kontaktowałeś się ostatnio z nimi? Czy zaproponowali Ci jakiekolwiek środki korekcyjne z ich własnej strony?

• Members
Napisano

praga czyli GHO ? był ktoś tam i moze się podzielić relacjami

-- 30 wrz 2014, 13:31 --

szkoda że konsultantka Anna nie pracuje już u Lupanzuli, może mogłaby Tobie pomóc,

• Members
Napisano

Panacea . Nie ma już GHO Praga ( zmienili nazwę ). Panacea jest dobra , gdy ktoś potrzebuje dogęszczenia. Ewentualnie osoby z NW5, które z racji zaawansowanego łysienia nie potrzebują dużej gęstości.

Atutem jest także gwarantowany umownie odrost w miejscu biorczym ( zwłaszcza jeśli dotyczy to BHT ). Cena za BHT powyżej 1000 graftów to ok. 3,2 euro za graft . To jest plus .

Minusy : słaba gęstość i wysokie ceny za zabiegi do 1000 graftów .

Jeśli ktoś zamierza zrobić linię ( zakola ) z dobrą gęstością to Panacea się do tego nie nadaje .

• Members
Napisano

Jaka propozycja z ich strony, przy kazdej probie kontaktu z mojej strony w sprawie zaczerwienienia dostaje non stop ta sama odpowiedz "wszystko jest ok" a slady jak byly tak sa, stan donoru tez ocenil Dr bardzo dobrze " nie ma sladu po interwencji chirurgicznej" Po zaplaceniu kasy jestes zdany na siebie.

• Members
Napisano

jak mozna sie skontaktowac z Korayem? pisze na meila do kliniki i nic cisza..odp tylko ze ciesza sie zainteresowaniem ich klinika i zapytali czy fina zazywam, po mojej odp cisza..probowalem juz kilka razy i nic! nie chce dzwonic bo z moim angielskim jest..troche slabo na rozmowe o wlosach.

• Members
Napisano

jest formularz on line na stronach, łatwy do wypełnienia. jak go wypełnisz, w ciągu 2-3 dni powinieneś otrzymać odpowiedź z wyceną itd.

Koray proponuje bardzo agresywne i młode linie włosów, więc przy wycenie zawsze o jakieś 800 graftów zawyża oszacowanie, ale można sie dogadać co do oczekiwań.

mi proponował bardzo młodą linię włosów, zakrywającą wszystkie zakola, zbyt sztucznie...

• Members
Napisano

to dziwne klinika w której ja byłem napisała żebym z kolei odstawił fina na 2 tyg przed zabiegiem w celu zminimalizowania krwawienia. Fin jest tylko po to aby twoje włosy natywne nie doznały silnego shocklossa w wyniku transplantacji ale moim zdaniem co ma wypaść to prędzej czy później wypadnie.