Members swpgnk Napisano 5 Listopada 2014 Members Napisano 5 Listopada 2014 Mam pytanie do osób stosujących fina. Rozpocząłem kurację, trwa to ledwo kilka dni i jako takich skutków ubocznych nie odczuwam bo i jest to zbyt krótko. Martwię się jednak, że uboki wystąpią. Stąd moje pytanie do Was panowie - czy stosujecie jakieś dodatki do kuracji w celu łagodzenia skutków ubocznych, podbicia libido lub macie jakieś sugestie co można by spróbować stosować?Drugie pytanie jest takie u ilu z Was wystąpiły skutki uboczne i jak silne? W nowym temacie zioma odnośnie rozpisek kuracji zauważyłem, że napisał, iż nie jest fanem fina ze względu na uboki. Tu bezpośrednio do zioma - jak rozumiem fina nie stosujesz i zetknąłeś się z mocnymi skutkami ubocznymi? Jak sobie z nimi poradziłeś/radzisz? Cytuj
Gość Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Przeczytaj sobie ten temat: http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/24674-Kill-almost-every-side-effect-of-dut-fin Myślę, że to dobry wstęp do poszukiwań. Cytuj
Members HET Napisano 6 Listopada 2014 Members Napisano 6 Listopada 2014 Bardzo ciekawy wątek. Szkoda tylko, że słabo znam angielski Cytuj
Members penertp Napisano 6 Listopada 2014 Members Napisano 6 Listopada 2014 Dzięki Lion za linka. Od razu szybkie pytanie bo zaczynam kurację na finie od kolejnego tygodnia : radzicie brać coś profilaktycznie czy dopiero jak uboki zaczną występować ? Cytuj Proscar 1mg, Keto, Biotyna, Cynk, MSM.Loxon 5% porzucony po 8 miesiącach.
Members HET Napisano 6 Listopada 2014 Members Napisano 6 Listopada 2014 A lepiej zapobiegać czy leczyć ? Cytuj
Members adas Napisano 8 Listopada 2014 Members Napisano 8 Listopada 2014 Nie brałem fina i nie wiem jak działają te zioła co tam podali, ale mam wrażenie, że to jest bez sensu. Bierzesz fina by obniżyć DHT, a potem bierzesz zioła na podbicie teścia i DHT? Cytuj
Gość Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 To ma na celu tylko łagodzenie skutków ubocznych miękkiej fajki. A w przypadku Viagry np w chwilach potrzeb, a nie cały czas. Nie da się jednak brać fina i funkcjonować tak jakby się go nie brało - nie ma cudów, nie ma metody by zjeść ciastko i mieć ciastko. Jak ktoś ma poważne uboki po finie, to jedynym konkretnym rozwiązaniem jest przygotowanie do jego odstawienia. Nie robiłbym tego jednak nagle, a stopniowo. PS. Swoją droga, to żadne zioła ani suplementy nie podbiją DHT zredukowanego przez fina. Mogą jedynie ogólnie wzmocnić organizm i przez to siłę erekcji. Cytuj
Members swpgnk Napisano 16 Grudnia 2014 Autor Members Napisano 16 Grudnia 2014 Tak podbijając trochę temat - stosuje ktoś coś? Na teraz wrzuciłem cynk + b6 x2 dziennie i ciężko mi oceniać. Generalnie nie mam problemów jednak, odczuwanie przyjemności z sexu jest znacznie mniejsze. Cytuj
Members malkolm109 Napisano 16 Grudnia 2014 Members Napisano 16 Grudnia 2014 Fin blokuje 5alfa reduktaze, która zamienia teścia w DHT. Rozsądnym byłoby (wybaczcie brak znajomości fachowych terminologii medycznych) zatem poprawianie tej przemiany. Do tego ponoć nadaje się Tribulus Teresteris (buzdyganek ziemny?) w dużych dawkach, wiele osób z propecia help wyleczyło skutki uboczne po finie. Problem polega na tym, że tribulus musi być z odpowiednich upraw, by miał pewne własciwoiści, a w tym temacie to już się nie znam. Cytuj
Members penertp Napisano 17 Grudnia 2014 Members Napisano 17 Grudnia 2014 swpgnk Jeżeli szukasz supli, które mogą Ci pomóc to podrzucam coś sprawdzonego. Poczytaj o maca i aakg.Proponuje konkretnie to co kiedyś testowałem (jeszcze na dłuuuugo przed jakimkolwiek walczeniem o włosy) :Maca - HGH Day z AktivlabaAAKG - Nitro Capc też z Aktivlaba. Możesz oczywiście brać inne firmy, może większe dawki, inne składy itp. Wypisałem te bo akurat Aktivlab jest tani i na mnie działał. Mace brałem z ciekawości (kiedyś trafiłem na jakieś artykuły) a aakg niejako z przypadku - działa na "pompę" treningową. Wiadomo, że to suple a nie żadne leki czy inne mocne środki ale naprawdę działanie odczuwalne. Cytuj Proscar 1mg, Keto, Biotyna, Cynk, MSM.Loxon 5% porzucony po 8 miesiącach.
Members nord Napisano 20 Grudnia 2014 Members Napisano 20 Grudnia 2014 To ma na celu tylko łagodzenie skutków ubocznych miękkiej fajki. A w przypadku Viagry np w chwilach potrzeb, a nie cały czas. Nie da się jednak brać fina i funkcjonować tak jakby się go nie brało - nie ma cudów, nie ma metody by zjeść ciastko i mieć ciastko. Jak ktoś ma poważne uboki po finie, to jedynym konkretnym rozwiązaniem jest przygotowanie do jego odstawienia. Nie robiłbym tego jednak nagle, a stopniowo. PS. Swoją droga, to żadne zioła ani suplementy nie podbiją DHT zredukowanego przez fina. Mogą jedynie ogólnie wzmocnić organizm i przez to siłę erekcji. Czy metoda stopniowego odstawiania fina ma znaczenie ? Nie ma nigdzie wskazówek w jakich odstępach czasowych to robić i przez jaki okres ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi