Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Members
Napisano
roznica przed i po wszystkim potezna!! gratuluje,i podziwiam za walke

Dzieki.Walka jeszcze nie skonczona, w sierpniu lece do BhR na kolejny ht.

• 3 months later...
  • Members
Napisano

Za niecale 2 tyg lece znowu do Belgi.planowane jest 1500-2000 graftow w jedno dniowej sesji.bht plus fue na korone.mysle ze to moj ostatni HT.

• Members
Napisano
Za niecale 2 tyg lece znowu do Belgi.planowane jest 1500-2000 graftow w jedno dniowej sesji.bht plus fue na korone.mysle ze to moj ostatni HT.

Pochwal sie po wszystkim..

• Members
Napisano
to może inaczej. czemu BHR ? bo z tego co wiem to robiłes już w kilku miejscach

Pierwszy Ht robilem w Medical Hair w Polsce.kazdy kolejny w BHR.dlaczego BHR? Niewatpliwie mozna zaufac tej klinice.z kazdego ht u nich jestem zadowolony.

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

Pare dni temu milem ht w bhr.Korona zostala zageszczona 1200 fue i 400 bht z brody.doktor stwierdzil ze nie ma potrzeby pobierania z klaty.mam jeszcze zapas donoru z glowy i brody na przyszlisc.caly teren dotkniety lysieniem zostal pokryty.jak odrosnie wszystko to mysle ze byl to moj ostatni:)

• Members
Napisano
Pare dni temu milem ht w bhr.Korona zostala zageszczona 1200 fue i 400 bht z brody.doktor stwierdzil ze nie ma potrzeby pobierania z klaty.mam jeszcze zapas donoru z glowy i brody na przyszlisc.caly teren dotkniety lysieniem zostal pokryty.jak odrosnie wszystko to mysle ze byl to moj ostatni:)

Masz fotki?

• Members
Napisano

Fotki i recenzje wrzuce za pare dni i zaloze nowy watek. Dzisiaj mija 6 dzien.nie mialem opuchlizny i nie mam zadnych strupkow.wszystko goi sie szybko .jdk dla mnie 1600 geaftow to wizyta jak u dentysty

• Moderators
Napisano

I jeszcze masz grafty? WTF :o

-------------------------------

Mój temat:Klik

Kuracja:

Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg

1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)

2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)

• Members
Napisano
I jeszcze masz grafty? WTF :o

11243 grafty mam przeszczepione.doctor powiedzial ze 800 graftow z glowy moze w przyszlosci pobrac.z brody mialem pobrane ponad 1500 graftow ze srodka i dalej mam gesta brode.mysle ze 1000 moge spokojnie pobrac jak nie wiecej.no i klata jeszcze zostala.

• Members
Napisano

11243 grafty mam przeszczepione.doctor powiedzial ze 800 graftow z glowy moze w przyszlosci pobrac.z brody mialem pobrane ponad 1500 graftow ze srodka i dalej mam gesta brode.mysle ze 1000 moge spokojnie pobrac jak nie wiecej.no i klata jeszcze zostala.

zazdro!

ale jest super - gratuluje wytrwalosci i efektu!

3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490

Avodart - 1x co 2 dni od HT

Minoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016

• Members
Napisano

To fakt na tym forum jesteś przeszczepowym hardcorem ale to w sumie nic dziwnego skoro donor, oraz reszta miejsc pozwala na pobieranie takich ilości, a także jak fundusze pozwalają, a nie chcesz stosować farmakologi. Są bowiem ludzie którzy mają przeszczepione 18 czy nawet 20.000 graftów ogólnie z całego ciała. Ale 11k też robi wrażenie na ludziach którzy przeszczepiają tylko 1500 gr.

Życzę jak najlepszego efektu I żebyś już nie musiał więcej bawić się w przeszczepy (przynajmniej w najbliższym czasie), żeby to już była wystarczająca gęstość i żeby to dalej nie postępowało.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator