Members folder Napisano 17 Listopada 2014 Members Napisano 17 Listopada 2014 Czy i jeżeli tak to jakie znacie sposoby na pozbycie się white dotsów? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 17 Listopada 2014 Members Napisano 17 Listopada 2014 mozesz uzywac dermarollera w celu pozbycia się blizn, ale jest to bardzo czasochlonne, bolesne i nie daje gwarancji poprawy Cytuj
Members sugaar Napisano 17 Listopada 2014 Members Napisano 17 Listopada 2014 Nie można się tego pozbyć . Blizna to blizna . Można ją tylko zamaskować np. mikropigmentacją . Cytuj
Members folder Napisano 18 Listopada 2014 Autor Members Napisano 18 Listopada 2014 no to lipa, dzięki Cytuj
Members majette Napisano 19 Listopada 2014 Members Napisano 19 Listopada 2014 mi zlikwidowali white dots przeszczepem włosów z zarostu, o ile punktowo wygląda to super to przy wiekszych bliznach włosy z zarostu odrózniaja sie niestety od otoczenia, jednak tez w tym przypadku stawiałbym na mikropigmentację ale nie rollerem tylko taka podobna do tatuazu gdzie robi sie punktowo Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members sugaar Napisano 20 Listopada 2014 Members Napisano 20 Listopada 2014 Taaa , osocze z pewnością pomoże , ale wyczyścić kieszeń foldera . Cytuj
Members tadek Napisano 20 Listopada 2014 Members Napisano 20 Listopada 2014 Witam,metoda na pozbycie się dots to też ostrzykiwanie osoczem. Ale zapraszam na zabieg mikropigmentacji- http://www.medmix.pl Mam nadzieję że lepiej robią pigmentację od HT, bo ten doktor trenował u Kolasa. Cytuj
Members folder Napisano 20 Listopada 2014 Autor Members Napisano 20 Listopada 2014 Witam,metoda na pozbycie się dots to też ostrzykiwanie osoczem. Ale zapraszam na zabieg mikropigmentacji- http://www.medmix.pl poproszę o dowód że osocze działa, bo na mnie nie zadziałało, na szczęście nie musiałem za to płacić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi