Members klekoo91 Napisano 30 Grudnia 2014 Members Napisano 30 Grudnia 2014 Witam Wiem Panowie,że dla was przeszczep w Polsce to samo zło,jednak jakbyście mieli wybrać kogos z Polskich specjalistów to kogo możecie mi polecic ? Fajnie jakby ceny nie miał z kosmosu. Jaka jest cena w złotówkach za przeszczep FUE w Polsce i jak ma to się za granicą ? Mam zakola i niestety przerzedzony tył głowy (tonsura?). Po rozmowie z fryzjerem powiedział,że zakola można grzywką lekko zakamuflować a tył bardzo cięzko Dlatego na początku tył a może jak będę miał kasę to i zakola Czy ta tonsure przy rzadkich włosach wystarczy około 500 włosków ? Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 30 Grudnia 2014 Napisano 30 Grudnia 2014 Oczywiscie zrozumiałe,ze kazdy by chcial miec podane wszystko na tacy,ale az tak?! Na forum masz odpowiedzi na wszystkie pytania,wiec daj coś od siebie i poczytaj,bo tutaj nikomu nie płacą za cenny czas na odpisywanie 100x na te same pytania. Tak w ogole nie dziwie sie,ze niewypaly w ht i innych dziedzinach zycia sie powielaja. Skoro jest powiedziane jasno,zeby czegos unikać to i tak znajdą sie ochotnicy. Tak 500 wloskow wystarczy na tył i moze jeszcze wystarczy na zakola,ale to musisz jeszcze lepszego od Kolasinskiego poszukać. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members klekoo91 Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Members Napisano 30 Grudnia 2014 Ja nie mam zamiaru łykać nie wiadomo czego by zachować włosy,co pozniej jak nie bede bral i tak gowno da;) Choruje na bielactwo a więc i tak musze unikać duzo rzeczy by nie powiekszyla sie choroba I dokladnie,lepiej zapytać kogos o porade,jak ktos w temacie siedzi od dawna. Cytuj
Members Radek Napisano 31 Grudnia 2014 Members Napisano 31 Grudnia 2014 Najbliższa opcja to gho Praga. Jeśli zadowala cię 40 grantów na cm. Po twojej wypowiedzi wnioskuję, że nie zdajesz sobie sprawy z ceny takiego przedsięwzięcia. Cytuj Fin
Members sugaar Napisano 31 Grudnia 2014 Members Napisano 31 Grudnia 2014 W Pradze to tak jak i w MH, czyli lipa. Tylko prawdopodobnie droższa lipa . Cytuj
Members Aisop Napisano 31 Grudnia 2014 Members Napisano 31 Grudnia 2014 Przy takich pieniądzach jakie płacisz za przeszczep akurat odległość powinna być małym problemem. Jeśli patrzysz na Polskę tylko ze względu na możliwość niższych cen ... to już lepiej wybrać kierunek wschodni lub południowy (Indie/Turcja, a nawet Gruzja). Jeśli zaś chodzi o odległość to są dobre kliniki w Niemczech, Belgii, Danii... są samoloty i autostrady... więc z niektórych miejsc w Polsce to często szybciej niż do innych skrajnych miast w Polsce. Jestem na tym forum (i na poprzednim) od ponad 4 lat i nie spotkałem się jeszcze tu z żadnym udokumentowanym przypadkiem zabiegu w Polsce, który by na mnie zrobił wrażenie (na tle innych renomowanych klinik). Cytuj 1547 FUT - Styczeń 2011 - Medical Hair - dr Pietruszko 2930 FUT - Maj 2012 - BHR - dr Bisanga 1645 FUE, 356 BHT - Luty 2013 - BHR - dr Bevin 1237 FUE, 1350 BHT - Maj 2014 - BHR - dr Bisanga 1000 FUE, 370 BHT - Styczeń 2022 - BHR - dr. Bisanga / dr. Kovas --- 8359 graftów (FUE/FUT) + 2076 BHT
Members Radek Napisano 31 Grudnia 2014 Members Napisano 31 Grudnia 2014 Aisop, wybacz jeśli gdzieś nie doczytałem, ale jakie są dobre kliniki w Niemczech ?? Cytuj Fin
Members Skald Napisano 3 Stycznia 2015 Members Napisano 3 Stycznia 2015 Np. Hattingen Hair. Cytuj Jestem reprezentantem Dr. A's HRC, najlepszej na świecie kliniki transplantacji włosów wg #HairSite.com.http://www.fusehairpolska.blogspot.com Wszelkie opinie wygłaszane na tym profilu są prywatne.
Rekomendowane odpowiedzi