Members Sebas Napisano 2 Stycznia 2015 Members Napisano 2 Stycznia 2015 Witam serdecznie. Moim dużym problemem jest nadmierne wypadanie włosów, które zaczęło się mniej więcej rok temu. Włosy wypadają już po przejechaniu dłonią po włosach (zawsze ze 2 włosy po jednym przejechaniu) dodatkowo cały czas są tłuste, suche, szorstkie w dotyku i lekko bolą jak się je rusza w dodatku mam łupież. Nie wiem czy istotne jest też to, że zauważyłem iż wypadają mi włosy z nóg, jak je myję dużo pozostaje w gąbce, również włosy łonowe. U mnie w rodzinie tylko ojciec w wieku 44 lat ma dość pokaźne zakola. Robiłem badania na krew i nie wykazały niczego niepokojącego więc zapisałem się do dermatologa lecz wizyta jeszcze przede mną. Przysyłam zdjęcia do oceny: http://zapodaj.net/59eb4b42faf3c.jpg.htmlhttp://zapodaj.net/e516a2cd07b4c.jpg.html Proszę o pomoc i diagnozę problemu. Cytuj
Members malkolm109 Napisano 2 Stycznia 2015 Members Napisano 2 Stycznia 2015 Nie ma aż takiej tragedii, RU i zachowasz to co masz, a może nawet będzie jakiś odrost jak Ci się poszczęści. Cytuj
Members djmostek Napisano 2 Stycznia 2015 Members Napisano 2 Stycznia 2015 Kiedy będzie można liczyć na start sklepu z RU ? Cytuj 23.02.2019 - początek kuracji RU + KB, stężenie 5%
AngelOnTheEarth Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 Dobry Stan na rozpoczecie kuracji,bo widac ,ze proces sie zaczal takze skup sie na utrzymaniu,bo naprawde warto o to powalczyc! Ru plus saba I powinno byc git na lata:-) Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members mihuel Napisano 3 Stycznia 2015 Members Napisano 3 Stycznia 2015 Kiedy będzie można liczyć na start sklepu z RU ?Jeden z Mistrzów tego forum twierdzi, że w tym miesiącu.Uwierz mi, nie jesteś jedyny, który czeka na otwarcie tego sklepu Cytuj Avodart 0,5 mg - co 3 dzień Minox - 2 x dziennieRU 2% - raz dziennie
Members tom555 Napisano 3 Stycznia 2015 Members Napisano 3 Stycznia 2015 A próbował już ktoś kupić RU z polskiego laboratorium? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 3 Stycznia 2015 Members Napisano 3 Stycznia 2015 Kiedy będzie można liczyć na start sklepu z RU ? Już wkrótce, myślę że w przeciągu 2-3 tygodni ; ) pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi