Members manacha Napisano 20 Stycznia 2015 Members Napisano 20 Stycznia 2015 Witam wszystkich, czy jest ktoś na forum kto nosi/nosił uzupełnienie włosów na głowie.Proszę się podzielić informacjami gdzie system był robiony, jakie odczucie w noszeniu/ sposób mocowania oraz jak długo taki system wytrzymuje. Z góry dziękuje Cytuj
Members Ines_1990 Napisano 11 Lutego 2015 Members Napisano 11 Lutego 2015 hej ja mam system całościowy z (reklama/spam). Napisz do mnie na emialia (reklama/spam) bo tu rzadko wchodzę. Cytuj
Members antydhtor Napisano 13 Kwietnia 2015 Members Napisano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Usunięty przeze mnieKopia tego wpisu poniżej w cytacie. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Gość Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
AngelOnTheEarth Napisano 17 Kwietnia 2015 Napisano 17 Kwietnia 2015 Widać że to rzadkie wchodzenie to było tylko jednorazowe wejście i zaproszenie klienta. Jestem tu nowy ale już widzę że na tym forum jest też sporo naganiaczy. Nie jest ich tak sporo, sa usuwani a jak widzisz jakas reklame to przeciez kazdy kto przeczyta 30-40 tematow bedzie wiedzial o co biega i smial sie z takich naganiaczy. W sumie nie ma sie co dziwic moderatorom, przeciez nie kazdy ma tylko czas siedziec na forum i usuwac cos takiego, ale i tak uwierz mi, ze to forum jest na wysokim poziomie a troche zagranicznych przebrnalem i tutaj wszystko na bardzo dobrym poziomie stoi. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members malowanyptak Napisano 26 Października 2016 Members Napisano 26 Października 2016 Otóż ja noszę takie uzupełnienie od kilku lat. Zamawiałem u bardzo sympatycznej Pani z Wrocławia. Generalnie włosy nosi się bardzo dobrze, kompletnie nie czuć, że coś jest na głowie Ja kleję sobie na taśmy, które bardzo solidnie mocują całe uzupełnienie do głowy, nawet w miejscach gdzie wyrastają włosy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi