Members karo Napisano 16 Marca 2015 Members Napisano 16 Marca 2015 Chciałam zapytać czy ktoś z Was podjął się tych terapii: 1 - mezoterapia igłowa (fusion) - jakieś wysokiej jakości witaminy czy coś takiego 2 - carboxyterapia - terapia dwutlenkiem węgla Czy to daje jakieś efekty w łysieniu plackowatym? Aktualnie mój stan prezentuje się tak:nie mam włosów na głowie, te, które były przestały rosnąć (ledwo je widać, choć goliłam głowę 4 tygodnie temu), za parę dni nie będę mieć brwi i rzęs, na reszcie ciała także pozostały mi tylko pojedyncze kępki włosów i to tylko w niektórych miejscach. Sama kosmetyczka podejrzewała, że w tym stanie to już nic nie da 3 - rzecz jaką mi proponowano, to ostrzykiwanie głowy sterydami - czy to coś daje? Jakie są skutki uboczne? Jestem w trakcie diagnozowania w prof. Lange, podejrzewają łysienie plackowate lub TOCZEŃ. Czy w tak tragicznym stanie jak ja jest szansa na jakikolwiek odrost włosów??????????? POMOCY!!!! Cytuj
Members adas Napisano 17 Marca 2015 Members Napisano 17 Marca 2015 Bez blokera, RU58841, CB0301, Dutasterydu, Finasterydu lub jakiegoś preparatu do kastracji chemicznej nic nie da efektów na dłuższa metę. Wszystko inne to dodatki wspomagające np. odrosty. Edit. Nie doczytałem, ze chodzi o łysienie plackowate. W tym wypadku jest ponoć skuteczny lek dla osób chorych na RZS, tez choroba autoimmunologiczna, którego skutkiem ubocznym był odrost włosów w łysieniu plackowatym. Jest on chyba niedostępny w Polsce. Cytuj
Members karo Napisano 23 Marca 2015 Autor Members Napisano 23 Marca 2015 A jak ten lek się nazywa?? Może jest możliwość zamówić go z zza granicy?? Cytuj
Members antydhtor Napisano 16 Kwietnia 2015 Members Napisano 16 Kwietnia 2015 Usunięty przeze mnieBardzo przepraszam że usunąłem ale niektórzy twierdzą że nie mam wiedzy w temacie, więc mogłem bredzić i w błąd wprowadzać, a nie chcę nikomu zaszkodzić. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi