Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

W tym roku kończę 20 lat. Postanowiłem, że chyba czas coś z tym zrobić. Normalnie poszedłbym na fina, ale nie mam jeszcze nawet 20 lat i boję się też np: o to, że może mi się całkowicie zarost nie rozwinąć przez fina. Dlatego chcę na razie spróbować z RU, które kompletnie do mnie nie przemawia. Myślicie, że można jeszcze ten czubek głowy doprowadzić do w miarę normalnego stanu bez żadnego stymulatora? Dodam, że na linii mam sporo zminiaturyzowanych włosów, więc jakby RU spełniło zadanie i dodatkowo odminiaturyzowało te włosy, to byłoby całkiem spoko, zakola na pewno wydawałyby się mniejsze. Co myślicie?

CAM00696.thumb.jpg.b84cd8e8b0c1c932db838ae38d577d42.jpg

• Members
Napisano

Nie rozwinął mi się jeszcze zarost całkowicie, więc myślę, że rozpoczęcie fina by zaszkodziło temu procesowi :P Przeczytałem już chyba wszystko na temat RU na tym forum. Co do najlepszego z dostępnych blokerów - masz na myśli fina, czy RU?

• 4 weeks later...
  • Members
Napisano

Używam 5 dni RU i nie wiem, czy leci mi więcej włosów, ale na pewno lecą mi zdrowe włosy. Mam włosy jakieś 10cm i zawsze sypały mi się 3-4cm, czyli pewnie te zminiaturyzowane. A teraz leci mi dużo właśnie tych dłuższych. To normalne przy linieniu? I wgl że tak szybko? Na drugi dzień mam też mniej tłuste włosy, ale to pewnie przez spirytus.