Members Walt19 Napisano 19 Marca 2015 Members Napisano 19 Marca 2015 W tym roku kończę 20 lat. Postanowiłem, że chyba czas coś z tym zrobić. Normalnie poszedłbym na fina, ale nie mam jeszcze nawet 20 lat i boję się też np: o to, że może mi się całkowicie zarost nie rozwinąć przez fina. Dlatego chcę na razie spróbować z RU, które kompletnie do mnie nie przemawia. Myślicie, że można jeszcze ten czubek głowy doprowadzić do w miarę normalnego stanu bez żadnego stymulatora? Dodam, że na linii mam sporo zminiaturyzowanych włosów, więc jakby RU spełniło zadanie i dodatkowo odminiaturyzowało te włosy, to byłoby całkiem spoko, zakola na pewno wydawałyby się mniejsze. Co myślicie? Cytuj
Members jack_carver Napisano 19 Marca 2015 Members Napisano 19 Marca 2015 Szansa jest. Chcesz sprobowac z RU, ktore kompletnie nie przemawia do ciebie? Dziwaczna konstrukcja myslowa Cytuj .
Members Walt19 Napisano 19 Marca 2015 Autor Members Napisano 19 Marca 2015 A co innego? Myślę, że na fina to za wcześnie, więc chcę na razie spróbować z RU. Cytuj
Members jack_carver Napisano 19 Marca 2015 Members Napisano 19 Marca 2015 Na fina za mlody nie jestes przeciez... Poczytaj sobie o RU i wtedy dojdziesz do wniosku, ze to najlepszy z dostepnych blokerow. Cytuj .
Members Walt19 Napisano 19 Marca 2015 Autor Members Napisano 19 Marca 2015 Nie rozwinął mi się jeszcze zarost całkowicie, więc myślę, że rozpoczęcie fina by zaszkodziło temu procesowi Przeczytałem już chyba wszystko na temat RU na tym forum. Co do najlepszego z dostępnych blokerów - masz na myśli fina, czy RU? Cytuj
Members jack_carver Napisano 19 Marca 2015 Members Napisano 19 Marca 2015 Oczywiscie RU. Fin moze spowolnic rozwoj zarostu, ale nie jest to regula. Cytuj .
Members Walt19 Napisano 19 Marca 2015 Autor Members Napisano 19 Marca 2015 A jak było u ciebie? Cytuj
Members jack_carver Napisano 19 Marca 2015 Members Napisano 19 Marca 2015 Nie wiem, bo zarost mam sredni. Na finie jestem od pazdziernika. Zarost od tego momentu minimalnie sie polepszyl. Ale do niczego go nie potrzebuje bo lubie siebie gladkiego Cytuj .
Members Walt19 Napisano 19 Marca 2015 Autor Members Napisano 19 Marca 2015 No nic. Niedługo zamówię RU i zobaczymy jak to będzie. Cytuj
Members Walt19 Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Members Napisano 13 Kwietnia 2015 Używam 5 dni RU i nie wiem, czy leci mi więcej włosów, ale na pewno lecą mi zdrowe włosy. Mam włosy jakieś 10cm i zawsze sypały mi się 3-4cm, czyli pewnie te zminiaturyzowane. A teraz leci mi dużo właśnie tych dłuższych. To normalne przy linieniu? I wgl że tak szybko? Na drugi dzień mam też mniej tłuste włosy, ale to pewnie przez spirytus. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi