Members nord Napisano 12 Kwietnia 2015 Members Napisano 12 Kwietnia 2015 Sezon brodaczy już trwa na dobre, co przy odpowiednim frycu bardzo fajnie wygląda. Czy uzywaliście już produktów przeznaczonych tylko do farbowania brody ? Jeśli tak to recenzujcie. Ja przetestowałem amerykańską farbę Just for Men i niestety oceniam na 3. Plusy:+ czeka się tylko 5 minut Minusy:- cena 40zł- pozostawia plamy na s,kórze które trzeba porządznie wyszorować kilka razy żeby zeszły- nie pokrywa wszystkich włosów (około 70%) Cytuj
Members MojeFajnyWuosy Napisano 21 Kwietnia 2015 Members Napisano 21 Kwietnia 2015 Cześć podepnę się do tematu. W sumie nigdy o tym nie myślałem, ale da się farbować zarost na delikatnie ciemniejszy kolor? Mam względnie jasny kolor a chciałbym troszkę przyciemnić ten zarost, polecilibyście coś?No i kwestia odrostu praktycznie codziennie, więc farbować co 2 dni? Cytuj
Members antydhtor Napisano 23 Kwietnia 2015 Members Napisano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Usunięty przeze mnie Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Gość Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members MojeFajnyWuosy Napisano 28 Kwietnia 2015 Members Napisano 28 Kwietnia 2015 Co ile anty brodę i włosy farbujesz? Cytuj
Members antydhtor Napisano 28 Kwietnia 2015 Members Napisano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Usunięty przeze mnie Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Gość Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members nord Napisano 5 Maja 2015 Autor Members Napisano 5 Maja 2015 to może podzielisz się opinią na temat swojej farby, co to wogóle za farba Cytuj
Members antydhtor Napisano 5 Maja 2015 Members Napisano 5 Maja 2015 (edytowane) Usunięty przeze mnie Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Gość Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members nord Napisano 12 Maja 2015 Autor Members Napisano 12 Maja 2015 Jak w moim 1-szym poście, jakie plusy i minusy ? Cytuj
Members antydhtor Napisano 12 Maja 2015 Members Napisano 12 Maja 2015 Usunięty przeze mnie, jak masz jakieś pytania to przez pw. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members nobilita Napisano 30 Września 2015 Members Napisano 30 Września 2015 Cześć podepnę się do tematu. W sumie nigdy o tym nie myślałem, ale da się farbować zarost na delikatnie ciemniejszy kolor? Mam względnie jasny kolor a chciałbym troszkę przyciemnić ten zarost, polecilibyście coś?No i kwestia odrostu praktycznie codziennie, więc farbować co 2 dni? Jaki jest sens farbowania brody, którą golisz do zera co 2 dni? autorowi tematu bardziej chodziło o farbowanie długiej brody. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi