Members marjusz Napisano 16 Kwietnia 2015 Members Napisano 16 Kwietnia 2015 Witam, czy orientują się koledzy gdzie profesjonalnie można zbadać sobie donor?Chciałbym wiedzieć ile włosów u mnie można pobrać jaka jest gęstość i grubość oraz określić przyczynę łysienia. Cytuj 1x Finasteryd, Vitamina B comlex, cynk organiczny, Nizoral
Members ziom1990 Napisano 16 Kwietnia 2015 Members Napisano 16 Kwietnia 2015 Np. Na spotkaniach z chirurgami. Co jakiś czas jest informacja kiedy są konsultacje Cytuj
Members marjusz Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Members Napisano 16 Kwietnia 2015 a odpłatnie na południu Polski nie ma takich fachowców? Cytuj 1x Finasteryd, Vitamina B comlex, cynk organiczny, Nizoral
Gość Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Transplantacja włosów to tak wąska specjalizacja,że nie ma osobnych fachowców do badania donoru a innych do przeszczepu. Oceny donoru dokonują chirurdzy zajmujący się przeszczepami, więc wlasnie w takich klinikach powinno sie szukac tego rodzaju pomocy. I tutaj masz pytanie, czy jesli w polskich klinikach nie potrafią zrobić dobrego zabiegu to czy potrafią dobrze ocenić donor? Pamiętaj tez ze tendencyjnie kliniki o małym ruchu raczej będą przeszacowywać jakośc Twojego donoru, zachęcając Cię niejako do podjęcia się transplantacji. Sugerowałbym więc, jak kolega, śledzic meetingi fachowych klinik w Polsce i tym samym wykorzystac okazję do oceny. Z tego co wiem część klinik jest Ci w stanie na podstawi zdjęć określić mozliwośc podjęcia przeszczepu; na pewno nie jest to ocena profesjonalna, ale zgrubnie czegoś się dowiesz. Być może nawet bedziesz miał to "szczescie", że dowiesz się , ze jesteś jakąs skrajnością i o przeszcepie nie ma mowy lub że z całą pewnością jestes kandydatem idealnym. Cytuj
Members antydhtor Napisano 17 Kwietnia 2015 Members Napisano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Usunięty przeze mnie Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Gość Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 17 Kwietnia 2015 Members Napisano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Usunięty przeze mnie Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Gość Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Mesjasz Napisano 18 Kwietnia 2015 Members Napisano 18 Kwietnia 2015 Czy zatem to powyżej może oznaczać że lekarz odmówi wykonania przeszczepu albo specjalnie spi.....doli i weźmie grubą kasę, bo akurat mój ryj mu się nie będzie widział? Ty pytasz czy lekarz może specjalnie Ci spiepszyć przeszczep bo mu się z twarzy nie spodobasz? o O Nie wiem, może go najpierw zaproś na kawe i wybadaj jak na Ciebie reaguje, nie ma co ryzykować! Cytuj
Members antydhtor Napisano 18 Kwietnia 2015 Members Napisano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Usunięty przeze mnie Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Gość Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members ziom1990 Napisano 18 Kwietnia 2015 Members Napisano 18 Kwietnia 2015 To był sarkazm.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi