Members antydhtor Napisano 18 Kwietnia 2015 Members Napisano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Usunięty przeze mnie Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Gość Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members ziom1990 Napisano 18 Kwietnia 2015 Members Napisano 18 Kwietnia 2015 posłuchaj, strasznie napalasz się na wszystko - zauważyłem to w większości Twoich wypowiedzi. Przewertuj forum zanim zaczniesz je zalewać mnóstwem informacji, na dodatek nie zweryfikowanych i nie przemyślanych. Robi się straszny burdel jak zaczynasz różne wywody wrzucać w każdy temat. Trochę spokoju i opanowania i doczytaj na tematy jakie Cię interesują zanim zadasz pytania. Taka mała prośba Cytuj
Members antydhtor Napisano 18 Kwietnia 2015 Autor Members Napisano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Usunięty przeze mnie Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Gość Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members ziom1990 Napisano 18 Kwietnia 2015 Members Napisano 18 Kwietnia 2015 Mówię tylko że nie jest tak, że przemyslisz coś 100 razy zanim napiszesz, wręcz przeciwnie dlatego też robi się burdel w większości tematów Cytuj
Members antydhtor Napisano 18 Kwietnia 2015 Autor Members Napisano 18 Kwietnia 2015 Usunięty przeze mnie Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Rekomendowane odpowiedzi