Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Siemano, chciałem sie dowiedzieć od osób ktore mogą powiedziec cos z własnego doświadczenia - po jakim czasie

uzyskaliście jakis odrost po Finie jesli w ogóle ? Zacząłem brać fina we wrześniu zeszłego roku, czyli teraz mija 7 miesięcy.

Dermatolog u ktorej byłem (jeszcze nie odkryłem tego forum i nie byłem świadomy realiów jakie panują) powiedziała mi, ze szansa na odrost w przypadku zaczęcia fina w młodym wieku jest dość duża, i to juz po 3 miesiącach ( a ja w to wierzyłem).

Sam po pewnym czasie zaobserwowałem sporo małych cienkich włosków na lewym zakolu, co wziąłem za dobry znak a propo odrostu na czubku, lecz tam do tej pory nie widać zeby cokolwiek sie działo. Także wracając do pytania - czy ktos moze sie wypowiedzieć na ten temat z własnego doświadczenia ?

• 1 year later...
  • Members
Napisano

po trzech miesiącach następuje co najwyżej zatrzymanie procesu wypadania. na wzrost gęstości trzeba poczekać trochę dłużej, chyba że jesteś na tyle precyzyjny, żeby stwierdzić czy masz o kikanaście/kilkaset włosów na głowie więcej