Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Cześć . Szukałam takiego tematu na forach, ale niestety nie znalazłam. A więc szykuje mi się ślub, a choruję na łysienie plackowate i noszę perukę. Zawsze moim marzeniem był welon. I otóż moje pytanie jest takie, czy są jakieś sposoby aby na perukę założyć welon tak, żeby nie spadło mi wszystko z głowy

• Members
Napisano

Najlepiej zapytaj w sklepie, w którym kupiłaś perukę, albo w firmie zajmującej się systemami. Je się przymocowuje na mocnych taśmach, więc może i perukę można. Sam nie noszę i chyba na forum nie ma zbyt wielu użytkowników takich rozwiązań, więc trudno nam będzie odpowiedzieć.

Napisano

System włosów (ang hair system). Są odpowiednie tematy na forum.

Tyle, że ponoć lepiej zamówić z zagranicy, bo w Polsce jest ściema za zawyżoną cenę.

• Members
Napisano

No tak, ja zamówiłam włosy aż z Nowego Jorku, bo tu w Polsce jest lipa, ceny duże, a tak naprawdę sprzedają nie to, co niby piszą. Faktycznie, może iść do sklepu z perukami i tam powiedzą co by było najlepsze. Może jakieś taśmy...

-- 19 maja 2015, 9:45 --

A apropo Systemu Włosów, to jest klinika w Warszawie, która robi takie systemy nazywa się to Injection Hair System. Tylko, że mnie na to nie stać. Ceny są od 6 tysięcy wzwyż . I niestety, ale takie systemy trzeba robić osobiście właśnie w takich klinikach, bo to robią na wymiar.