Members MalaCzarna Napisano 31 Maja 2015 Members Napisano 31 Maja 2015 Cześć Mam perukę, jej rodzaj włosów to Human Hair i tu moje pytanie jest takie, czym ją myć Jakim szamponem, jaką odżywkę nakładać, czy może potrzebny jest jeszcze jakiś spray, aby się nie puszyły i były miękkie Nigdzie nie mogę znaleść odpowiedzi na to pytanie, ponieważ na forach piszą tylko o włosach naturalnych albo syntetycznych. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję Cytuj
Members wylysialek Napisano 31 Maja 2015 Members Napisano 31 Maja 2015 Human to chyba ludzkie ? To nie jest to samo co naturalne ? Może to głupie pytania, bo się nie znam, ale tak na chłopski rozum, bym pomyślał że to naturalne Cytuj
Members MalaCzarna Napisano 1 Czerwca 2015 Autor Members Napisano 1 Czerwca 2015 No wiesz co, w sumie ja też nie wiem jak je traktować... Czy jak naturalne, czy jak syntetyczne... Dlatego pytam A zamówiłam je z Wielkiej Brytanii, więc od sprzedającego się nie dowiem... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi