Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam

Może ktoś jest obeznany w temacie i może polecić golarkę/trymer do golenia głowy wręcz na gładko i jednoczesnego przycinania brody.

Czy coś takiego można dostać?

Dobrze jakby można było także przyciąć brodę i był duży zakres ustawienia długości.

Z góry dzięki za pomoc

• Members
Napisano

Równo tnie trymer i nakładki? Nie podrażnia skóry ani nie rwie za włosy? Zależy mi na takim przynajmniej tygodniowym zaroście

Rozglądałęm się za takim uniwersalnym trymerym/golarką do brody i głowy i chyba najkrótsza długość wynosi 0.4 mm w tej:

http://www.ceneo.pl/26946161#tab=spec

Pozostaje golenie głowy za pomocą maszynek lub żyletka.

• Members
Napisano

no w tej co ja uzywam jak nakładasz koncówkę od trymera to masz do wyboru 0,5-1,5-2,5-3,5-4,5mm a tnie dobrze, nie narzekam

-- 07 cze 2015, 15:24 --

a głowę możesz też przecież tym zgolić prawie na gładko bo 0.5mm

• Members
Napisano

Ja sam dłuższy czas rozglądałem się nad jakąś golarką. Wybór padł na braun cruzer 6 beard & head za 170zł z wysyłką. Ma całą masę pozytywnych opini. W zestawie są 2 nakładki jedna z regulacją od 1-10mm i druga od 10 do 20. Ja się golę na 3 mm i jest ok.

• Members
Napisano

Ten Phillips byłby dobry gdyby nie skok regulacji co 1 mm a nie 0.5. Myślę nad tym http://www.ceneo.pl/22577946 Tylko nie pokoi ta nakładka która wygina się pod naciskiem i nie strzyże co te 0.5 ale np 1 mm.

Jak nie widać różnicy między 0.5 a 1.0 to może lepiej wziąć tego Multigrooma.

• 3 weeks later...