Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam,

Dzisiaj mam trochę więcej wolnego czasu i postanowiłem przygotować bardziej rozbudowaną i dokładniejszą ankietę. Od razu zaznaczam że osoby które wezmą udział w ankiecie będą mogły wziąć udział w promocji, która będzie na forum za jakiś czas i dostać dość spory bonus do zamówienia (liczę ze zmobilizuje to użytkowników do aktywnego udziału), oprócz tego będzie bardzo pomocne w wyciągnięciu jakiś sensownych wniosków na większej grupie:

Ankieta: przykład uzupełnienia

1. Obecny stan: NW3

2. Obszar aplikacji: NW6

3. Ilość, częstotliwość oraz stężenie RU: 100mg 1x dziennie - 5%

4. Jak długo stosuję: 24 miesiące - jeśli ktoś zwiększał dawkę bo mniejsza np. działała za słabo to również proszę to opisać

5. Jakie mam efekty: brak efektu / spowolnienie / znaczne spowolnienie / zahamowanie itp.

6. Czy odczuwam skutki uboczne: NIE / TAK, przy dawkach >100mg itp.

7. Co jeszcze stosuję: fin, minox, saba, emu, suplementy itp.

8. Uwagi: z czasem zaczyna oddziaływać słabiej, musiałem zwiększać dawkę / z czasem potęgowały się uboki, musiałem zmniejszać dawkę itp. - co komu w duszy gra

PS. Bardzo bym prosił żeby użytkownicy, stosujący już dłuższą chwilę (a jest już takich trochę) uzupełnili tą ankietę, będzie bardzo pomocna dla innych forumowiczów + będziecie mieli fajny bonus jak nam BHR zwróci kasę za baner Po jakimś czasie z zebranych wyników przygotuje się statystyki z wykresami żeby dodatkowo zobrazować dane.

Jak ktoś ma jakieś sugestie odnośnie ankiety to pisać na PW i nie pisać w wątku żeby był bardziej czytelny.

• Members
Napisano

Zwykle nie wypowiadam się na forum ,natomiast chce podziękować Ziomowi,który już kilkukrotnie służył mi bezinteresowną pomocą. Dlatego zdecydowałem się wypełnić ankietę.

1. Obecny stan: NW2,przerzedzony czubek + lekkie zakola.Początki mbp 2002 rok , początki walki 2004 rok

2. Obszar aplikacji: NW6

3. Ilość, częstotliwość oraz stężenie RU kb solution: 30mg 1x dziennie - 5% (zmieniałem stężenia)

4. Jak długo stosuję: 2.5 roku

5. Jakie mam efekty: Efekty były zależne od partii Ru , obecnie RU ze sklepu zioma w kb solution -Całkowite zatrzymanie łysienia , poprawa jakości grubości istniejących włosów

6. Czy odczuwam skutki uboczne: Po ponad 2 latach stosowania zaczęły sie uboki :Brain fog , ciągła senność (Stosowałem przez ten czas pojazd spir + ppg)Po konsultacji z ziomem przeszedłem na KB solution z jego sklepu i uboki praktycznie zniknęły (być może b lekki spadek libido ale nie jestem pewny)

7. Co jeszcze stosuję: Nizoral,folligen krem

8. Uwagi:Mam agresywny typ MBP gdyby nie kuracje w wieku 25 lat nie miałbym juz o co walczyć (obecnie mam 31) Przez lata stosowałem prawie wszystko.Skuteczność RU z mojego doświadczenia mogę porównać do finasterydu ,lecz bez uboków .Jeśli macie jakieś skutki uboczne zmieńcie pojazd na KBsol i zmniejszcie stężenie.

Pozdrawiam

• Members
Napisano

1. Obecny stan: NW3, przerzedzenia na NW4

2. Obszar aplikacji: NW5

3. Ilość, częstotliwość oraz stężenie RU: 1,5ml 1 X dziennie 5%

4. Stosuję nieco ponad 1 miesiąc. Od około tygodnia zmiana z dawki 1 ml na 1.5 ml. Powód to wcześniejsze przejście z duta z E5D na E7D i ewentualny zamiar jego odstawienia.

5. Krótko stosuję, ale włosy cały czas mi się poprawiają, więc jestem optymistą.

6. Raczej nie odczuwam skutków ubocznych. Nie czuję się w 100 % doskonale, ale ciągle jeszcze biorę duta, więc jestem daleki od obwiniania za to RU.

7. Stosuję jeszcze: dut, czasem saba, minox, ketokonazol w szamponie, biotyna, czasem cynk.

8.Uwagi: Przez chwilę stosowałem 1ml w minoxie i nie odczuwałem skutków ubocznych. Teraz stosuję w KB, ale tylko przez ostrożność i testowanie zmniejszonej dawki duta, w kierunku zmniejszania skutków ubocznych i nie chciałem, żeby ewentualne uboki RU fałszowały moją ocenę. Poza tym używam krótko, ale i tak postanowiłem opisać wrażenia, ponieważ często szybko reaguję na substancje, a poza tym chcę, żeby to forum żyło i się rozwijało. Im więcej przykładów tym lepiej.

Napisano

1.Obecny stan - nw3

2.Obszar stosowania- nw4 plus korona.

3.Ilość,częstotliwość oraz stężenie RU-obecnie 1.5ml podzielona na 2x dziennie(1 aplikacja 1ml kolejna 0.5ml),5%

4.Stosowalem RU w różnych dawkach okolo 15 miesiecy, ciagle kombinuje,zeby dobrać dawkę do efektów plus pozbycie sie ubokow(obecnie ich nie mam)

5.Obecnie jakby zatrzymanie,ale po ciągłych zmianach dawek i kombinacjach w kuracji ciezko to jednoznacznie stwierdzić.

6.Jak juz wspomniałem obecnie bez ubokow,ale nie jestem pewny jeszcze efektów,bede próbował z czasem zwiększyć dawkę do 2ml dziennie(1.5 i 0 5)

7.Moja cala kuracja oprocz RU to- minox 5% 1ml 1x dziennie,saba żel z hydro co 3 dzien,szampon z keto co 3 dzien, biotyna ,cynk.

8.Uwagi- W moich doświadczeniach z RU wiele zalezy od dawki RU i to czy jest stosowane 1 czy 2x dziennie. Byl okres,w którym stosowalem RU 2ml dziennie i bez ubokow,ale tez tylko spowolnieniu lysienia.Ostatnio zauważyłem,ze stosowanie RU 2x dziennie daje niezle efekty,ale tez pokazuja sie uboki,trzeba dobrać do siebie dawki.

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

• Members
Napisano

1. Obecny stan: NW2

2. Obszar aplikacji: NW4

3. Ilość, częstotliwość oraz stężenie RU: 100mg 1x dziennie - 5%

4. Jak długo stosuję: 6 miesiący

5. Jakie mam efekty: Zahamowanie

6. Czy odczuwam skutki uboczne: NIE, czasami może zmęczenie, ale raczej nie jest to spowodowane przez RU, ale przez tryb życia

7. Co jeszcze stosuję: minox na linie i zakola, saba co 3 dni, emu w dni bez saby, szampon ketoxin forte co 3 dni w dni bez saby, suplementy: cynk, biotyna, B-50 Complex, msm.

8. Uwagi: Brak

Napisano

1. Obecny stan: NW1 lewe zakole, NW1.5 prawe zakole

2. Obszar aplikacji: NW4/NW5

3. Ilość, częstotliwość oraz stężenie RU: 3ml 1 x dziennie (rano), 5%.

4. Jak długo stosuję: 3 lata. Przez pierwszy rok dawka 1-1,5 ml, drugi rok 2ml i trzeci rok 3ml. Im większa dawka, tym lepsze efekty.

5. Jakie mam efekty: Stan lepszy niż podczas rozpoczęcia walki z łysieniem ponad 4 lata temu.

6. Czy odczuwam skutki uboczne: NIE

7. Co jeszcze stosuję: SABA, Mieszanka olejków: arganowy, rycynowy, saw palmetto oraz Biotyna 7.5mg

8. Uwagi: Bardzo polecam, jednak uważam, że należy stosować minimum 2ml

Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia)

RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12)

Biotyna 10 mg (22.01.14)

MSM 1.5g (15.01.18)

• Members
Napisano

1. Obecny stan: NW1-1,5

2. Obszar aplikacji: NW2

3. Ilość, częstotliwość oraz stężenie RU: 0-8-1,1ml 5% raz dziennie.

4. Jak długo stosuję: Od stycznia tego roku.

5. Jakie mam efekty: Znaczne spowolnienie, dodatkowo coś się tam zagęszcza.

6. Czy odczuwam skutki uboczne: Raczej nie, jedynie może delikatne zmęczenie i również nie jestem do końca przekonany czy to wina RU.

7. Co jeszcze stosuję: Saba ale nieregularnie, teraz staram się regularnie jej używać.

8. Uwagi: Brak.

• Members
Napisano

1. Obecny stan: NW2, lekkie przerzedzenia na NW3

2. Obszar aplikacji: >NW5

3. Ilość, częstotliwość oraz stężenie RU: w zależności od długości włosów 1,5-2,5ml 1x dziennie - 5%

4. Jak długo stosuję: niecałe 2 lata

5. Jakie mam efekty: znaczne spowolnienie, poprawa sytuacji na czubku

6. Czy odczuwam skutki uboczne: TAK, przy dużych dawkach ponad 300mg lub około 200mg i bardzo krótkich włosach były pryszcze na twarzy i plecach jak po ostrym przepiciu. Przy "normalnych" ilościach brak.

7. Co jeszcze stosuję: saba 1-2x tygodniowo, szampon z keto 1-2x tygodniowo

8. Uwagi: Na zakolach bardzo spowalnia ale nie zatrzymuje. Saba nawet niezbyt często ( co kilka dni) bardzo wzmacnia działanie Ru. Mam wrażenie że bez saby skuteczność RU spadała z czasem

• 1 month later...
  • Members
Napisano

1. Obecny stan: NW2

2. Obszar aplikacji: NW2,5 (wzdłuż wyłysiałej linii + wgłąb zakoli)

3. Ilość, częstotliwość oraz stężenie RU: 37mg 1x dziennie - 5% (około 0,9ml w KB 5%)

4. Jak długo stosuję: 3 miesiące

5. Jakie mam efekty: niewielkie odwrócenie zminiaturyzowania małych włosków, pogrubienie

6. Czy odczuwam skutki uboczne: TAK przy 37mg, senność, ogólne zmęczenie oraz spadek wydolności, okresowy ból po lewej stronie czaszki

7. Co jeszcze stosuję: biotyna 7500mcg (Puritan's Pride)

8. Uwagi: uboki pojawiły się już w pierwszym miesiącu stosowania, później trochę się nasiliły. Od około dwóch tygodni jest w miarę stabilne, ale

utrudniają normalne funkcjonowanie. Mam problemy z koncentracją i najchętniej położyłbym się spać

• Members
Napisano

1.Obecny stan - nw2

2. Obszar aplikacji: NW4

3.Ilość, częstotliwość oraz stężenie RU: 1,5ml -2 ml 1 X dziennie 5%

4. Jak długo stosuję: 6 m-cy

5. Jakie mam efekty: Znaczne spowolnienie

6. Raczej nie odczuwam skutków ubocznych

7. Co jeszcze stosuję: saba z hydro, emu, biotyna, szampon zoxin.

8. ni ma uwag.