Members ossur Napisano 15 Lipca 2015 Members Napisano 15 Lipca 2015 Jak w temacie chciał bym dowiedzieć sie jakie macie opinie doświadczenia z wyżej wymienionymi preparatami?Za kazda opinie będę mega wdzięczny. Cytuj
Members Darek86 Napisano 10 Listopada 2015 Members Napisano 10 Listopada 2015 Stosuje spectral, jestem bardzo zadowolony Cytuj
Members wylysialek Napisano 10 Stycznia 2016 Members Napisano 10 Stycznia 2016 Właśnie zamówiłem Foligain P5 z biovea.net. http://biovea.net/pl/product_detail.asp ... 3-miesiaceDo tej ceny dochodzi kurier za 12.95 pln. Wyskoczył mi rabat 15 %, więc za całość zapłaciłem 86.56 pln. Stosuje to ktoś ? Jeśli nie, to zdam relację, czy różni się czymś, oprócz ceny od kirklanda. Cytuj
Members wylysialek Napisano 16 Stycznia 2016 Members Napisano 16 Stycznia 2016 Użyłem już kilka razy tego foligainu i wg mnie niczym się nie różni od kirklanda. Cytuj
Members xrav82 Napisano 29 Stycznia 2017 Members Napisano 29 Stycznia 2017 Kupiłem raz Spectral F7 , jako że u mnie wypadanie włosów jest głównie z powodu stres i trochę złego żywienia (już to poprawiam)ale stosowałęm miesiąc nie widziałem żadnej poprawy i odstawiłemzastanawiam się czy nie wrócić do tego aby dać większe szanse po jakim czasie powinienem widzieć efekty Na ulotce napisace ze to wlasnie ma przeciwdziałać efektowi stresu ?co sądzicie ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi