Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Cześć wszystkim , chciałbym się podzielić moim spostrzeżeniem odnośnie leku propecia i nezyr.

Od ponad dwój lat stosowałem lek propecia , łysienie postępowało jednak w bardzo powolnym tempie.Po kilku miesiącach zauważyłem syndrom "miękkiej fajki" ( problem pojawiał się od czasu do czasu) Od momentu kiedy zacząłem zażywać lek Nezyr ( 7 miesięcy stosowania) problem zniknął . Sęk w tym , że łysienie diametralnie przyśpieszyło , nie chcę już wracać do propeci.

Postanowiłem zrzucić to co mam do zrzucenia i uzupełnić ubytki poprzez przeszczep.

Chętnie zapoznam się z opinią osób , które przeszły z propeci na nezyr.

Pozdrawiam serdecznie.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Mam takie same spostrzeżenia jak szymek. Na propeci wlosy sie trzymaly ale byly skutki uboczne (nie tragiczne ale odczowalne). Spróbowałem Nezyr ze wzgledu na niska cene i efekty ustapily ale wlosy tez. Farmaceutka powiedziala mi ze Nezyr moze sie gozej wchlaniac i stad ta roznica. Wrocilem do propeci ale biore pol tabletki zamiast calej i zobaczymy jak bedzie. Dziwi mnie troche fakt ze skutki uboczne pojawily sie u ciebie po dwóch latach, zazwyczaj pojawiaja sie od paru dni do paru tygodni rzem z poprawa wlosow.

Poza tym chce sprobowac RU, moze to bedzie dobra alternatywa dla finasterydu.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano
Mam pytanie,po jakim czasie zażywania fina powinna nastąpić poprawa,tzn zmniejszyć się ilość wypadających włosów?

Pytasz w imieniu swoim czy kogoś innego?