Members zakista Napisano 15 Października 2015 Members Napisano 15 Października 2015 Polecam zagęszczanie włosów. Myślałam, że już nic nie poprawi mojego wyglądu a jednak! Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do Kliniki Włosów w Krakowie. Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjść i wypytać o wszystko. Wreszcie nie wstydzę się swoich rzadkich włosów . Efekt natychmiastowy! Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie! Bardzo dyskretne, idealne I nie widać, że miałam kiedyś problemy! Znajome mnie nie poznają Zajrzyj na internet , tam mają wszystko opisane na ich stronie Beauty for You. jakby coś to podpowiem, napisz prywatną wiadomość Cena – rozsądna, ale efekt jest tego warty! Pozdrawiam Cytuj
Members Meduza69 Napisano 30 Czerwca 2017 Members Napisano 30 Czerwca 2017 Czasami nawet najlepszy dermatolog nie pomoże i rzeczywiście trzeba zagęścić włosy. Ja próbowałam w Great Lenghts, bo rzeczywiście tam jest najlepiej, ale może macie jakieś inne doświadczenia? Cytuj
Members antydhtor Napisano 30 Czerwca 2017 Members Napisano 30 Czerwca 2017 Czasami nawet najlepszy dermatolog nie pomoże Dermatolog nigdy nie pomoże, a nie że czasami. Zalogujesz się tu jeszcze ? - czy tak jak @zakista jeden raz 15-go pażdziernika 15-go roku w celu napisania zrobienia rekalmy, i już nigdy później (ale każe pisać prywatne wiadomości których nigdy i tak nie przeczyta). -- 30 cze 2017, 14:23 -- i rzeczywiście trzeba zagęścić włosy. Ja próbowałam w Great Lenghts, bo rzeczywiście tam jest najlepiej, ale może macie jakieś inne doświadczenia? Możesz pokazać mi zdjęcia ''przed'' i ''po'' i możesz wytłumaczyć dlaczego akurat tam jest najlepiej, i skąd to możesz wiedzieć i porównywać skoro próbowałaś tylko u nich ? Jestem zainteresowany przedłużeniem i zagęszczeniem vellusów na zakolach. Doradzisz mi jak to najlepiej zrobić ? Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Nido-Emibe Napisano 13 Lipca 2017 Members Napisano 13 Lipca 2017 Witam Państwa, Implanty włosów Nido dają możliwość zagęszczenia fryzury. Poprzez wszczepienie Implantu (syntetycznego włosa) w skóre głowy dokłada się dodatkowe włosy - co powoduje efekt zagęszczenia. Taka była idea wprowadzenia do naszej oferty implantów Nido. Dla Pacjentek, Pacjetów którzy nie chcą lub nie mogą mieć przeszczepu naturalnego jest to alternatywa. Zapraszam do lektury na tym forum tematu implanty Nido, oraz na nasza stronę http://www.emibe.eu PozdrawiamyNido-EmibePani Nido.docx Cytuj
Members Nido-Emibe Napisano 14 Lipca 2017 Members Napisano 14 Lipca 2017 kiepsko z tymi zdjęciami witam, z racji zachowania prywatności Pacjentki nie możemy opublikować zdjęć w całości, z rożnych perspektyw.Pacjenci, Pacjentki bardzo niechętnie zgadzają się na używanie ich zdjęć. Z racji dokumentacji medycznej zawsze przed zabiegiem i po każdym etapie robimy zdjęcia ale nie możemy ich swobodnie udostępniać.Moze te z naszej strony będą bardziej obrazowe http://emibe.eu/pl/strona-glowna/przyklady/ Zawsze można się na konsultacje medyczna umówić, najlepiej z lekarzem o tym porozmawiać. we wspomnianym wcześniej temacie 'Implanty Nido' staraliśmy się przedstawić temat - jeśli coś więcej Państwa nurtuje zapraszamy do kontaktu. PozdrawiamNido-Emibe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi