Members wylysialek Napisano 22 Października 2015 Members Napisano 22 Października 2015 Jakich pojemników próżniowych używacie do przechowywania substancji, które tego wymagają ? Kupiłem na allegro jakiś najtańszy i próżni prawie nie ma. Moja siostra ma jakieś droższe, ale nie wie jakiej są firmy. Pytałem jej jak się sprawują i twierdzi, że trzymają próżnię tylko dobę. Nie chcę zmarnować sulfate, dlatego proszę o Was o opinie. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 23 Października 2015 Napisano 23 Października 2015 Trzymalem tego minoxa rzecz jasna w minusowej tem, mowiac o proszku i w foliowym woreczku zamykanym , takim co na lotniskach jest wymagany;) Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members wylysialek Napisano 23 Października 2015 Autor Members Napisano 23 Października 2015 Chyba mało kto się tak bardzo przejmuje tą próżnią Cytuj
Gość Napisano 24 Października 2015 Napisano 24 Października 2015 Plastik przepuszcza wilgoć. Polecam pakować bezpośrednio lub owijać pojemniki w folię aluminiową - wg mnie najlepszy wybór, a i kosztuje grosze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi