Members konrad8000 Napisano 27 Listopada 2015 Members Napisano 27 Listopada 2015 Witajcie Spotkalem znajomego ktory robil sobie przeszczep w tej Klinice, robil przeszczep mniej więcej w tym samym czasie co ja czyli dwa miesace temu i jak narazie nie wygląda to gorzej niz u mnie.Klinika reklamuje sie teraz 3000 Grafts 2250 € Podaje Link http://www.viennahair.com/hakkimizda.html Klinika znajduje sie zaraz obok Wiednia (Austria) Bardzo ciekawa sprawa ponoc robaia 45-50 Grafts per Square Centimeter Poniewaz moj ojciec zastanawia sie nad Przeszczepem, a u niego co najmniej 4000 Graftów by sie przydalo, to napewno zostane w temacie Poz. K Cytuj
Members kuba4388 Napisano 28 Stycznia 2016 Members Napisano 28 Stycznia 2016 Jestem zainteresowany. Ktoś się podejmuje? Cytuj
Members matias21 Napisano 29 Stycznia 2016 Members Napisano 29 Stycznia 2016 sry ale na fotach to wygląda jak jakiś szpital z lat 80tych, albo wczesnych 90tych, zdjęcia nie wiadomo czy w ogóle są ich, a w necie infa brak, ja tam lece do Turcji Cytuj
Members antydhtor Napisano 30 Stycznia 2016 Members Napisano 30 Stycznia 2016 sry ale na fotach to wygląda jak jakiś szpital z lat 80tych, albo wczesnych 90tych, zdjęcia nie wiadomo czy w ogóle są ich, a w necie infa brak, ja tam lece do Turcji Niech wygląda nawet jak z lat 30-tych IV w. p.n.e. ale jak rzeczywiście robią dobre transplantacje i za dobra kasę to są godni uwagi. Oczywiście trzeba to zweryfikować, najlepiej jak byłyby relacje ludzi którzy tam mieli zabieg. Na fotach niczego sobie rezultaty o ile nie jest to sfingowane. Pirwsze słysze że wygląd kliniki jest jakimś poważnym kryterium przy wyborze. W USA np. wszystko wygląda pięknie, jest plastikowe na miarę następnego stulecia a bardzo dużo lekarzy od przeszczepów to zwykłe pyproki i gorzej nawet zj...bią nieraz jak Kolas, zresztą dotyczy to też lekarzy całej chirurgi plastycznej, jak nie wierzysz to popatrz sobie na filmiki chociaż na yt. Drugi fakt to też taki że lekarz uważany za najlepszego w USA Dr. Umar był uczniem A. Poswal'a, od niego też zapożyczył techniki a narzędzia przywiózł do Stanów. Przekreślać klinikę bo na wyposażeniu ma np. *ujowe krzesła to przesada, chyba że ktoś jest chronicznym pedantem i malkontentem. Otóż obraz kliniki ma się nijak do umiejętności lekarza i nie jest wprost proporcjonalny do efektów zabiegu a często nawet odwrotnie proporcjonalny. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members konrad8000 Napisano 1 Lutego 2016 Autor Members Napisano 1 Lutego 2016 bylem sie troche popytac co i jak ...ponoc co dzien robiom 1-2 OP Musze zagadac ze znajomym ktory tam robil sobie przeszczep czy sie zgodzi zebym tu opublikowal jego zabieg .....jak narazie nie wyglonda on gozej niz u mnie z tym ze on ma grube ciemne wlosy i bardziej sa widoczne niz moj blond a co do wyglądu klinik ,to sorry ale bhr nawet nie wygląda na klinike maly domek na pograniczach belgii, przechodzac obok niego nigdy bym nie wpadł na pomysl ze tu robia jakiekolwiek zabiegi a na tym forum klinika ma najlepsze opinie więc nie sugerowal bym sie wyglądem Cytuj
Members matias21 Napisano 1 Lutego 2016 Members Napisano 1 Lutego 2016 na zagranicznych forach też są spieprzone operacje przez BHR. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 1 Lutego 2016 Napisano 1 Lutego 2016 na zagranicznych forach też są spieprzone operacje przez BHR.Mozliwe,nie widzialem,ale tez nie zaprzeczam. Jednak jak jest coś nie tak, dogadasz sie z nimi i zrobią ci poprawkę. Poza tym na tyle zabiegów co oni robią nic dziwnego,ze trafia sie tez takie spartolone,to tez nie jest zależne tylko od nich,ale od predyspozycji lysiejacego,tego jak postępował po zabiegu z miejscem przeszczepu itd. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members Leitro87 Napisano 1 Lutego 2016 Members Napisano 1 Lutego 2016 Myslałem, że nie ma nawet jednego w ciągu ostatnich 5 lat zepsutego przez nich zabiegu Cytuj
Members TAURUS1989 Napisano 14 Lutego 2016 Members Napisano 14 Lutego 2016 Gdzie znalazłeś info o 1euro za graft? Cytuj
Members konrad8000 Napisano 15 Lutego 2016 Autor Members Napisano 15 Lutego 2016 reklamowali sie w TV Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi