Members bestiaaaa Napisano 30 Maja 2016 Autor Members Napisano 30 Maja 2016 planujesz już jakiś ? Coś tam planuję.Na razie czekam na rozwój wydarzeń na głowie Cytuj
Members Hidemi Napisano 30 Maja 2016 Members Napisano 30 Maja 2016 Ja stosuje minoxa jakies 14 miesiecy i faktycznie zauwazylem zwiekszenie owlosienia na calym ciele. Najbardziej rzuca sie w oczy zwiekszenie owlosienia na zewnetrznej czesci dłoni no i pojawilo sie troche włosów na plecach łopatkach itp.. ale nie wygladam przez to jak niedzwiedz i nie ejst to jakies uciążliwe. Na calych zakolach pojawil sie taki biały meszek siegajacy długoscia do 5mm no i jest sporo odrostów a poza minoksem nic nie stosuje i nie dolewam go do kompieli ani nie łykam tabletek tylko wcieram na zakola i na grzywkę. Cytuj
Gość Napisano 30 Maja 2016 Napisano 30 Maja 2016 Ja stosuje minoxa jakies 14 miesiecy i faktycznie zauwazylem zwiekszenie owlosienia na calym ciele. Najbardziej rzuca sie w oczy zwiekszenie owlosienia na zewnetrznej czesci dłoni no i pojawilo sie troche włosów na plecach łopatkach itp.. ale nie wygladam przez to jak niedzwiedz i nie ejst to jakies uciążliwe. Na calych zakolach pojawil sie taki biały meszek siegajacy długoscia do 5mm no i jest sporo odrostów a poza minoksem nic nie stosuje i nie dolewam go do kompieli ani nie łykam tabletek tylko wcieram na zakola i na grzywkę. A ile masz lat? Cytuj
Members pinki Napisano 30 Maja 2016 Members Napisano 30 Maja 2016 chyba trochę za wcześnie nawet na planowanie ht Cytuj
Members Hidemi Napisano 31 Maja 2016 Members Napisano 31 Maja 2016 Ja stosuje minoxa jakies 14 miesiecy i faktycznie zauwazylem zwiekszenie owlosienia na calym ciele. Najbardziej rzuca sie w oczy zwiekszenie owlosienia na zewnetrznej czesci dłoni no i pojawilo sie troche włosów na plecach łopatkach itp.. ale nie wygladam przez to jak niedzwiedz i nie ejst to jakies uciążliwe. Na calych zakolach pojawil sie taki biały meszek siegajacy długoscia do 5mm no i jest sporo odrostów a poza minoksem nic nie stosuje i nie dolewam go do kompieli ani nie łykam tabletek tylko wcieram na zakola i na grzywkę. A ile masz lat?W maju skonczylem 25, a lysienie bym ocenil na jakies 2 z groszem w skali nw. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi