Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Na forum jest mowa tylko o szamponach dermena a ja mam do czynienia z lotionem. Problem polega na tym, że posiadam 2x150ml. Jednego termin konczy sie w marcu a drugi jest do 2017. Wpadłem w ich posiadanie przez przypadek, ale mniejsza o to. Na opakowaniu jest napisane, ze niby stymuluje wzrost i hamuje dht (w co szczerzę wątpie). Aktualnie zacząłem używać saba gel, nizoral, do końca lutego mam zamiar zacząć stosować RU. Moje pytanie jest następujące. Stosować to czy wylać do sedesu?

Dla zainteresowanych wklejam link do opisu: https://www.doz.pl/apteka/p62964-Dermen ... sow_150_ml

_____________________________________________________________________________________________________________________

RU 3%/1ml codziennie (od 25.02.2016)

Saba gel 2-3/tydzień (od 12.02.2016)

Nizoral 2-3/tydzień (od początku lutego 2016)

• Members
Napisano

Akurat tak się składa że używałem lotionu z dermeny i niestety zaliczam to do scamu. W skałdzie nie ma nic co mogłoby realnie pomóc. Na*ebane jest za to alkoholi na maxa i to przypuszczam że w bardzo wysokich stężeniach i już mówię dlaczego.

Otóż używałem wielu wcierek na bazie alkoholi (dut, estradiol, minox, i inne mniejsza o to) i żadna z tych wcierek (będąca przecież na alkoholu) nie zmywała mi farby tak jak lotion z dermeny zatem bez oddawania do laboratorium wnioskuję że lotion z dermeny to same alkohole a właściwie ich mieszanka. Nadaję się to tylko na rozpałkę do grilla, być może też jako zmywacz do paznokci skoro potrafiło zmywać farbę typu kolor trwały której się nie da zmyć nawet po kilkudziesieciu myciach, albo dla największych żuli jako trunek chyba (o to taki żarcik) a nie do leczenia łysienia. Fakt nie kosztuje dużo ale też nie jest warte dużo. Po zużyciu (bo zużyłem gdyż jeszcze wtedy miałem nadzieje że tymi scamami można coś zdziałać) zostawiłem tylko butelkę bo być może przyda mi się na inną wcierkę własnej roboty.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano

Dzięki. To wylewam. Butelki zostawiam, bo też myślałem, żeby użyć ich jeszcze.

Temat chyba do zamknięcia.

_____________________________________________________________________________________________________________________

RU 3%/1ml codziennie (od 25.02.2016)

Saba gel 2-3/tydzień (od 12.02.2016)

Nizoral 2-3/tydzień (od początku lutego 2016)

• Members
Napisano

Owszem do zamknięcia i nawet do kasacji gdyż to dział o lekach a lotion dermena jest kosmetykiem a nie lekiem

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator