Members api2488 Napisano 17 Lutego 2016 Members Napisano 17 Lutego 2016 (edytowane) Witajcie, Chciałbym pokrótce przedstawić swoją sytuację z włosami. Otóż zaczęło się mniej więcej 2 lata temu. Wcześniej miałem gęste włosy , w gimnazjum nosiłem długie włosy do ramion i było wszystko w porządku. Ale strasznie mi się przetłuszczały włosy wówczas - tak też jest do dnia dzisiejszego. Jakoś tak od 1,5 roku zauważyłem że podczas mycia dużo włosów mi wypada. Zaczęło mocno mi się przerzedzać włosy na głowie. Linia z przodu powoli zaczyna się cofać. Na zakolach wypadają mi włosy , mocniej na prawym. Na czubku głowy moje włosy również są strasznie rzadkie i kruche. Jedynie co stosowałem to Nizoral i nic więcej.. Jeśli chodzi o moją rodzinę , to ojciec nie ma wcale dużych zakol ani nie łysieje. Fakt faktem że ma włosy podobnie jak ja - rzadkie. Z tym że u mnie widzę że z miesiąca na miesiąc , powoli ale zaczyna mi coraz więcej włosów wypadać Poniżej zamieszczam zdjęcia robione dosłownie nie dawno. Bardzo Was prosze o jakieś porady , chciałbym jak najdłużej zachować to co jeszcze jest Edytowane 26 Lutego 2016 przez Gość Cytuj
Members api2488 Napisano 18 Lutego 2016 Autor Members Napisano 18 Lutego 2016 Pomoże ktoś ? bo jak nie to usuwam wątek.. Myślałem że ktoś poradzi cokolwiek.. Cytuj
Members darkman1238 Napisano 18 Lutego 2016 Members Napisano 18 Lutego 2016 bloker dht ja bym zastosowal czyli finasteryd poczytaj na forum Cytuj hair mogged baldcel
Gość Napisano 18 Lutego 2016 Napisano 18 Lutego 2016 Pomoże ktoś ? bo jak nie to usuwam wątek.. Myślałem że ktoś poradzi cokolwiek.. No to cześć Cytuj
Members Leitro87 Napisano 21 Lutego 2016 Members Napisano 21 Lutego 2016 wrzuć zdjęcie z odsłoniętą linią włosow Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 21 Lutego 2016 Napisano 21 Lutego 2016 wrzuć zdjęcie z odsłoniętą linią włosowOtoz to bo bez tego to nie wiemy co tam sie kryje, nw2-3 mozna zamaskowac takze bez konkretnych zdjec nie bedzie pomocy, bo nie ma jak... Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members api2488 Napisano 22 Lutego 2016 Autor Members Napisano 22 Lutego 2016 Dzięki za odpowiedzi. Otóż ja jestem zielony w tym temacie. Z miesiąca na miesiąc obserwuję, że jednak linia mi się zaczyna cofać. Skóra mnie w niektórych miejscach swędzi i się lekko łuszczy. Zrobię zdjęcia tak jak piszecie , i wrzucę na forum. -- 22 lut 2016, 1:06 -- Jedno miałem nawet zrobione wcześnie. Czy o takie chodziło ? http://zapodaj.net/494fb349599b7.jpg.html Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 22 Lutego 2016 Napisano 22 Lutego 2016 Dzięki za odpowiedzi. Otóż ja jestem zielony w tym temacie. Z miesiąca na miesiąc obserwuję, że jednak linia mi się zaczyna cofać. Skóra mnie w niektórych miejscach swędzi i się lekko łuszczy. Zrobię zdjęcia tak jak piszecie , i wrzucę na forum. -- 22 lut 2016, 1:06 -- Jedno miałem nawet zrobione wcześnie. Czy o takie chodziło ? http://zapodaj.net/494fb349599b7.jpg.htmlTak chodzilo o takie, niestety na 99% lysienie androgenowe. Reszte jak walczyc i co zrobc w takim wypadku dowiesz sie z forum. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Rekomendowane odpowiedzi