Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam

Od dłuższego czasu przeglądam różne fora o wypadaniu włosów i zauważyłem pewną tendencję że na każdym z tych for polecana jest zawsze jedna czasem dwie kliniki w których robić warto przeszczepy a w innych nie.I na każdym forum jest to inna klinika. Niestety nic nie mogę znaleźć o przeszczepach u dr Szczyta z Warszawy.

Czy ktoś miał styczność z osobami które miały robione tam przeszczep? Terminy oczekiwania na samą konsultacje to jest około roku a później na operacje okolo 2 -3lat

Szok ale takie jest oblężenie tej kliniki pewnie za sprawą reklamy w programach telewizyjnych.

Dlatego chciałbym poprosić o opinie osoby które mają jakąś wiedzę na temat jakości zabiegów w tej klinice.

Cena jest nie wiele niższa od klinik polecanych tutaj na forum ale jest na miejscu i na kilku tysiącach graftów to różnica w cenie zabiegu może być nawet 15 -20 tys zł mniej pomijając koszty podróży samolotów i hoteli.

Czy warto tam się zapisać?

Pozdr

• Members
Napisano

kolego odpusc sobie sa dziesiatki nieudanych przeszczepow w pl na tym forum opisane zamiast miec 1500 grafts odroslo tlko 20 i tak dalej....ceny majom niesamowicie wysokie do umiejętności

poczytaj troche na forum, tania alternatywy do pl to getfue.....albo juz wysza liga HDC,czy BHR

• Members
Napisano

No tak czytałem o tych porażkach z Polski ale niestety nic nie mogłem znaleźć o klinice dr Szczyta. Dlatego poprosił bym o opinie osób które miały z nią styczność.

• Members
Napisano

w jednym odcinkkow programu TVN poswieconemu wlasnie tej klinice byl przypadek chlopaka, ktory pod dal sie u niego operacji.

Problem w tym, ze z przeszczepionych wlosow nie wyrosl ANI JEDEN i doktor Ambroziak ( z tej samej kliniki ) z ochota skierowal go do perukarni celem wykonania malutkie peruki na obszar, w ktory wszczepiane byly wlosy.

Chlopak dostal te naklejke i tube kleju do mocowania. innymi slowy- ja odradzam.

• Members
Napisano
w jednym odcinkkow programu TVN poswieconemu wlasnie tej klinice byl przypadek chlopaka, ktory pod dal sie u niego operacji.

Problem w tym, ze z przeszczepionych wlosow nie wyrosl ANI JEDEN i doktor Ambroziak ( z tej samej kliniki ) z ochota skierowal go do perukarni celem wykonania malutkie peruki na obszar, w ktory wszczepiane byly wlosy.

Chlopak dostal te naklejke i tube kleju do mocowania. innymi slowy- ja odradzam.

Nie wiem czy myslimy o tym samym odcinku , ale jesli dobrze pamientam to chlopak byl po wypadku i na glowie mnial blizne pod ktorom nie bylo tez juz tkanki tluczczowej... i tu lezel glowny problem.........z tym ze to nie oznacza ze klinika jest dobra bo i w idealnych warunkach u moldych meszczyzn tez nie raz spiepsza sprawe .....troche siedze juz na tych forach i jeszcze nie widzialem naprawde dobrze zrobionego przeszczepu w Polsce , nawet jak rosną te 1500 grafts to gestosc nie jest zadowalająca,- i sami mowia ze jesli to ma wygladac naturalnie to prosze przyjsc za rok na dogeszczanie,- --- ponoc Zaluna jest zadowolona z HT w Polsce wlosy jej rosna z tym ze na podstawie zdjec czeszczko stwierdzic ile i jak gesto jej te grafty odrosly bo na poczatku byly robione zdjecia gdzie wlosy miała zaczesane do gory a zdjecia po 3 miesacach (wlosy zaczesane do przodu i pofarbowane na czarno ).....

• Members
Napisano

I co wazne kazde chcial sledzic sytuacje tylko dziwnym zbiegiem okolicznosci kolezanka zamilkla i niestety na dzien dzisiejszy ciezko ocenic czy

zabieg sie udal czy tez nie

• Members
Napisano
ponoc Zaluna jest zadowolona z HT w Polsce wlosy jej rosna z tym ze na podstawie zdjec czeszczko stwierdzic ile i jak gesto jej te grafty odrosly bo na poczatku byly robione zdjecia gdzie wlosy miała zaczesane do gory a zdjecia po 3 miesacach (wlosy zaczesane do przodu i pofarbowane na czarno ).....

Zulana nic na czarno nie farbowała, tylko takie ma odrosty (co sugeruje, że taki jest jej naturalny kolor).