Gość Napisano 26 Czerwca 2016 Napisano 26 Czerwca 2016 Nie płaciłem 2 razy - to było a propos: dlaczego nie opłaca się zamówienie grupowe. Płaciłem podobnie do Ciebie. Nie dostałem nr do śledzenia - po polskiej stronie sprawa zajmuje się Poczta Polska. Cytuj
Members czekan Napisano 4 Lipca 2016 Members Napisano 4 Lipca 2016 Dotarł. Zajęło mu to prawie 1,5 msc ( 30 dni roboczych ).Sklep nadał paczke w terminie jak powinien. Następnym razem jakbym zamawiał to tylko przesylke rejestrowaną (chociaz nie wiem czy mają taką opcje).Obsługa sklepu w miare profesjonalnie podeszła do sprawy opóźnionej/zaginionej paczki. Cytuj
Members Petro Napisano 8 Lipca 2016 Members Napisano 8 Lipca 2016 Czy w jakimkolwiek polskim sklepie internetowym/stacjonarnym można nabyć EMU certyfikowane/najwyższej jakości (czy wręcz konkretnie to, które wam udało się ściągnąć z UK)? Domyślam się, ze to droższa historia niż sprowadzanie, ale powiedzmy że z jakichś tam powodów wolałbym kupić produkt od polskiego sprzedawcy. Będę wdzięczny za info. Cytuj
Members Petro Napisano 16 Września 2016 Members Napisano 16 Września 2016 Czy w jakimkolwiek polskim sklepie internetowym/stacjonarnym można nabyć EMU certyfikowane/najwyższej jakości (czy wręcz konkretnie to, które wam udało się ściągnąć z UK)? Domyślam się, ze to droższa historia niż sprowadzanie, ale powiedzmy że z jakichś tam powodów wolałbym kupić produkt od polskiego sprzedawcy. Będę wdzięczny za info. Podbijam pytanie. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 17 Września 2016 Members Napisano 17 Września 2016 Na chwilę obecną nie spotkałem się z nikim takim. Było wcześniej na EDT, ale teraz ze względu na mocny dolar nie opłaca się tego sprowadzać Cytuj
Members SKY87VX Napisano 28 Kwietnia 2023 Members Napisano 28 Kwietnia 2023 Odświeżam temat, wie może ktoś gdzie aktualnie można zakupić oryginalny olej EMU? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi