Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie płaciłem 2 razy - to było a propos: dlaczego nie opłaca się zamówienie grupowe.

Płaciłem podobnie do Ciebie. Nie dostałem nr do śledzenia - po polskiej stronie sprawa zajmuje się Poczta Polska.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Dotarł. Zajęło mu to prawie 1,5 msc ( 30 dni roboczych ).

Sklep nadał paczke w terminie jak powinien. Następnym razem jakbym zamawiał to tylko przesylke rejestrowaną (chociaz nie wiem czy mają taką opcje).

Obsługa sklepu w miare profesjonalnie podeszła do sprawy opóźnionej/zaginionej paczki.

• Members
Napisano

Czy w jakimkolwiek polskim sklepie internetowym/stacjonarnym można nabyć EMU certyfikowane/najwyższej jakości (czy wręcz konkretnie to, które wam udało się ściągnąć z UK)? Domyślam się, ze to droższa historia niż sprowadzanie, ale powiedzmy że z jakichś tam powodów wolałbym kupić produkt od polskiego sprzedawcy. Będę wdzięczny za info.

• 2 months later...
  • Members
Napisano
Czy w jakimkolwiek polskim sklepie internetowym/stacjonarnym można nabyć EMU certyfikowane/najwyższej jakości (czy wręcz konkretnie to, które wam udało się ściągnąć z UK)? Domyślam się, ze to droższa historia niż sprowadzanie, ale powiedzmy że z jakichś tam powodów wolałbym kupić produkt od polskiego sprzedawcy. Będę wdzięczny za info.

Podbijam pytanie.

• 6 years later...