Members raf1982 Napisano 16 Marca 2016 Members Napisano 16 Marca 2016 witam jestem mięsiąc czasu po ht mniałem zrobioną koronę i środek ktoś podpowie mi jak mam sypać nanogen co do niego dodać , poniewaz włosy są za krótkie i sam nanogen nie ma do czego się przyczepić?????? Cytuj
Members matias21 Napisano 30 Marca 2016 Members Napisano 30 Marca 2016 posmaruj klejem to będzie się trzymał. Cytuj
Members raf1982 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Members Napisano 6 Kwietnia 2016 ale dowcipny jesteś hahahahaha Cytuj
Members wylysialek Napisano 6 Kwietnia 2016 Members Napisano 6 Kwietnia 2016 Możesz posmarować głowę jakąś pastą typu Couvre, ale nie wiem czy to jakoś negatywnie nie wpływa na włosy po ht. W każdym razie to też barwi skórę i w przypadku rzadkości na głowie powinno być OK, chociaż za naturalność efektu nie ręczę. Możesz jeszcze posypać nanogenem dla zwiększenia efektu. Powinien się trochę lepiej trzymać. Sam tak czasem robię, jak mi się chce bawić, ale trzeba bardzo wyważyć ilości, żeby to jakoś wyglądało. No i oczywiście, o czym kiedyś pisałem taka pasta brudzi wszystko co się z nią zetknie, więc musisz uważać, nie drapać się po głowie itp. Cytuj
Members raf1982 Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Members Napisano 7 Kwietnia 2016 Możesz posmarować głowę jakąś pastą typu Couvre, ale nie wiem czy to jakoś negatywnie nie wpływa na włosy po ht. W każdym razie to też barwi skórę i w przypadku rzadkości na głowie powinno być OK, chociaż za naturalność efektu nie ręczę. Możesz jeszcze posypać nanogenem dla zwiększenia efektu. Powinien się trochę lepiej trzymać. Sam tak czasem robię, jak mi się chce bawić, ale trzeba bardzo wyważyć ilości, żeby to jakoś wyglądało. No i oczywiście, o czym kiedyś pisałem taka pasta brudzi wszystko co się z nią zetknie, więc musisz uważać, nie drapać się po głowie itp.ok dzięki juz włosy na tyle odrosły ze się trzyma ale przyda się na przyszłość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi